02 / 05 / 2024

İbrahim Halil Öcalan kimdir

İbrahim Halil Öcalan kimdir

Antalya’nın kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getiren İbrahim Halil Öcalan, “Antalya’da 100. Yıl, Deniz ve Santral Mahallesi gibi birçok bölge ufacık bir depremde yıkılabilecek yapılara sahip. Bir an önce devlet teşviki arttırılmalı” diye konuştu.

Kur Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kur Group Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kuran ve Ahmet Kuran ortaklığında kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Promis İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Petrol Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka2 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Korucu tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emichem Kimyasal Ürünler Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Yılmaz, İbrahim Halil Arhan ve Mert Meçik ortaklığında kuruldu.

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptaş İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Halil Acar tarafından kuruldu.

İ2i İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İ2i İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Halil Tunç ve İhsan Çağlar ortaklığında kuruldu.

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de İbrahim Halil Ay tarafından kuruldu.

İbrahim Halil Öcalan kimdir Haberi

İbrahim Halil Öcalan kimdir

Antalya’nın kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getiren İbrahim Halil Öcalan, “Antalya’da 100. Yıl, Deniz ve Santral Mahallesi gibi birçok bölge ufacık bir depremde yıkılabilecek yapılara sahip. Bir an önce devlet teşviki arttırılmalı” diye konuştu.


Sanax İnşaat-Enerji olarak genellikle sanayi inşaat ağırlıklı inşaatlar yaptıklarını belirten Sanax İnşaat-Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Öcalan, Antalya’da 3-4 aya kadar büyük bir proje başlatıp gerek kentsel dönüşüm gerekse kat karşılığı şeklinde bin daire yapmayı hedeflediklerini söyledi. Kendi bünyelerinde çalışan deneyimli mimar ve mühendislerinin olduğunu söyleyen Öcalan, 7/24 şantiyenin başında duran bir kadro oluşturduklarını ifade etti.


ÖNEMLİ OLAN PROJE


İnşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan İbrahim Halil Öcalan, bir anda ortaya çıkan müteahhitler, yapı denetim firmalarının genel durumu, kentsel dönüşüm, inşaat sektöründeki devlet denetimi, İnşaat Mühendisleri Odası’nın şikayetler...