07 / 07 / 2024

ibrahim karakoç

ibrahim karakoç

Fuar Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İSTOÇ şubesi, 16 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, İbrahim Karakoç tarafından kuruldu...

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dünya Karakoç tarafından kuruldu.

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Karakoç tarafından kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Elazığ Karakoçan'da kiralar TL olarak ödensin kampanyası!

Nüfusunun büyük kısmı Avrupa'da yaşadığı için, 'Avrupalı ilçesi' olarak bilinen, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kiraların Türk lirası olarak ödenmesi için kampanya başlatıldı. 

Elazığ Karakoçan'da kirada TL dönemi başladı!

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Balıkesir'de yapılacak Karakoç Barajı meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde inşa edilecek olan Karakoç Barajı'nın ÇED sürecine ve bölge halkının itirazları meclis gündeminde taşındı..

Osmanlı Fazıl Karakoç Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Fazıl Karakoç Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Meryem Karabul ve Fazıl Karakoç imzasıyla kuruldu.

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Karakoç ve Çetin Metin Karakoç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler 16 derslikli okul ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler mevkii 16 derslikli kız meslek lisesi (2000.14) inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'de yapılacak.

Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi 16 Ekim'de açılacak!

Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Yüzde 60'ı gerçekleştirilen hastane binası, yüklenici firmanın sözleşmedeki taahhüdü gereği 16 Eylül 2015 tarihinde teslim edilecek.

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoç Mühendislik Kuyumculuk Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nihat Karakoç tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi' nde kuruldu.

ibrahim karakoç Haberi

ibrahim karakoç

100 bin TL sermaye ile açılan şube faaliyet alanları arasında, yurt içi ve yurt dışına seyahatler düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şube, Bağcılar Mahmutbet İstoç Toptancılar Çarşısı C Plaza Kat:3 NO: 23 adresinde faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, İbrahim Karakoç tarafından...