03 / 05 / 2024

İbrahim Karaoğlu

İbrahim Karaoğlu

MYD Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Çakmak, Yüksel Demirci, Soner Karataş, İbrahim Karaoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaoğlu Girişim Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Karaoğlu tarafından kuruldu.

İzmit'teki ilkokul inşaatı tam gaz!

İzmit'teki Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun 6 katlı olacak olan yeni binasında çalışmalar hızla devam ediyor. 

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaoğlu Haberi

İbrahim Karaoğlu

MYD Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Çakmak, Yüksel Demirci, Soner Karataş, İbrahim Karaoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


MYD Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...