14 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm açıklaması

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi temsilcileri ile gerçekleştirdiği görüşmede “Binalarımız ve yapılarımız bizden olmalıdır. Plansız ve programsız hiçbir projenin destekçisi olmuyoruz” dedi

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Özcan Tahincioğlu: Kentsel dönüşüm hepimiz için çıkış yolu!

Bağdar Caddesi'nde 12 projeye hayat veren Tahincioğlu, kentsel dönüşüm projelerine devam edecek. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, kentsel dönüşümün çıkış yolu ve ihtiyaç olduğunu söyledi.

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu kentsel dönüşüm açıklaması


Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yakın bir zamanda olağan genel kurulu ile seçilen Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 8. Dönem Başkanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin ve yönetim kurulunu makamında konuk etti. Görüşmede kent estetiği ve gelişimi noktasında birlikte yapılabilecek çalışmalar ele alınırken, ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim en yakın diyalog kurmamız gereken sivil platformlardan birisi Mimarlar Odasıdır. Kentimiz, mimarların şehri olmalıdır. Şehre yönelirken estetiği, mimariyi ve yeni buluşları dikkate almalıyız. Bunun toplum içinde çok faydalı olacağına inanıyorum. Kentimizin kendine has tarihi bir dokusu vardır. Buna mimarlarımızla birlikte sahip çıkacağız. Hepimizin parolası bu gerçekliğe dayanmalıdır” dedi.



“YAPILARIMIZ BİZDEN UZAK OLMAMALIDIR”


Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi yönetiminin temsilcileri de görüşmede, “Tarihi dokuyu koruyarak kentimiz için yeni bir kimlik oluşturabiliriz”...