27 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu kimdir

İbrahim Karaosmanoğlu kimdir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Yapı Müteahhitleri Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yeni yönetimini konuk etti.

Kocaeli'de trafiği rahatlatacak viyadükler inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

Kocaeli'ye tramvay geliyor!

Kentte 113 milyon 990 bin liraya mal olacak tramvay hattı yapım işine yönelik sözleşme, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yüklenici firma arasında imzalandı.

Yuvacık Barajı HES projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2013'te hizmete girmesi gerekirken bir türlü tamamlanamayan Yuvacık Barajındaki HES projesini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu: Halkımız Hereke'de huzur bulacak!

İzmit Körfezi’nin her noktasına halkı sahille buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, buna bir yenisini Hereke sahiliyle ekledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kartepe büyük bir ilçe olacak!

Kartepe Fikir Kulübü’nün gerçekleştirdiği etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe’ye yapılacak olan yatırımlarla Kartepe’nin büyük bir ilçe olacağını söyledi.

Dilovası'nda arıtma tesisi projesi devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nda bulunan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda “Yeni Kocaeli Yeni 100” isimli proje tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi.

İzmit Sekapark-Otogar tramvayının temeli ne zaman atılacak?

Sanayinin başkenti olan Kocaeli, son yıllarda turizm alanında da yatırımlar çekmeye başladı. Bu yatırımların önemini anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "2071'deki Kocaeli'nin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduk" dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi. Karaosmanoğlu “Kandıra ilçemize ve sahillerimize uyguladığımız projeler ve yatırımlarla insanımıza yakışan çalışmaların ortaya çıkması bizleri mutlu ediyor" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu: İnşaata hizmet dönemini kapattık!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ''Kocaeli, 10 yıl gibi bir kent için kısa sayılacak bir zamanda modern ve çağdaş bir kent olma yolunda gerekli adımları atmıştır'' dedi.

Büyükşehir elektriğe 20 milyon TL yatırım yapacak!

Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başiskele' de Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, elektriğe 20 milyon TL yatırım yapılacak dedi...

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV'ye konuştu!

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi

Kocaeli'deki köylerin imar planı 2015'te hazır!

Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin tamamında imar planlarını bitirdik. 2015 yılına kadar da Köy ve Mahallelerimizin imar planlarını bitiriyoruz. Şu an yüzde 90’ı büyükşehir tarafından hazırlandı” dedi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu kimdir Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu kimdir

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3. Etap Site sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret gerçekleştirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün de hazır bulunduğu birliktelikte, site sakinlerine il ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar üzerine değerlendirmeler yapıldı.

3. Etap Sitesi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini de ileten Karaosmanoğlu, “Site yönetimleri sitenin ve çevresindeki alanların eksikliklerini çözmede merkez olması gerekir. Bu bağlamda yeni yönetimimize üstlendiği bu sorumluluk dolayısıyla başarılar diliyorum” diye açıklama yaptı. 

Site yönetimleri sadece aidat alıp sitenin ihtiyaçlarını gidermekle sınırlı kalmamalı vurgusu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Site yönetimleri sitenin dışında kalan alanlardaki eksiklikleri de dile getirerek o bölgelerdeki taleplerin çözümünde...