06 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu metro projesi

İbrahim Karaosmanoğlu metro projesi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Metro yapacağız!

CHP İBB Başkan adayı İmamoğlu, "Metro yapacağız. 630 kilometre metro hattı, 11 yeni füniküler hat ile bağlayarak; 5 yılın sonunda vatandaşlarımızın yüzde 90’ının evinden, işinden, okulundan yürüyerek bir metro durağına erişebileceği bir İstanbul olacak" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Metro inşaatları hızlanacak!

CHP İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, metro inşaatlarına hız kazandıracaklarına hız vereceklerini söyledi. Yeşil alan sayısını artıracaklarını söyleyen İmamoğlu, ''Yapılaşmanın önüne geçilmeli” dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

Darıca metroyla uçacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Darıca metro projemiz tamamlandığında çok başka bir Darıca ile karşılaşacağız” dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölgede hayata geçirilen tramvay ve İzmit’teki yeni trafik düzenlemesine dair açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, vatandaşlara metro müjdesi de verdi.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

Gebze Metrosu için ilk kazma 2018'de vurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze havzasında gerçekleştirecekleri Metro projesinin ilk kazmasının bir aksilik olmadığı takdirde 2018’de vurulacağını da belirtti.

İbrahim Karaosmanoğlu metro projesi Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu metro projesi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Ulaşımpark A.Ş’nin yeni Genel Müdürlük Binasını ziyaret etti ve kontrol merkezi ve tramvay depolama alanında incelemeler yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışanlarla da bir araya gelen ve hizmetleri için kendilerine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Gebze Metro projemizin yapım ihalesini bugün gerçekleştiriyoruz. Körfez’den başlayacak ve Kartepe’ye kadar uzanacak İzmit Metro projemizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a anlattık ve destek taleplerimizi de kendilerine ilettik” diye konuştu.


“2. ETABINA BAŞLANILMASI İÇİN GEREKLİ ADIMI ATTIK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel ve idari personellerinde yer aldığı ziyarette, otuz bin...