14 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu projeleri

İbrahim Karaosmanoğlu projeleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda “Yeni Kocaeli Yeni 100” isimli proje tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 100 adet projenin tanıtımını yaptı.

İbrahim Karaosmanoğlu: Yabancı yatırımı önemsiyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Weidmann Fabrikası’nı ziyaret ederek fabrika yönetimi ve işçilerle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu Yabancı yatırımların Kocaeli için kazanç olduğunu söyledi...

İbrahim Karaosmanoğlu: Filomuzu güçlendirmek için 200 otobüs alacağız!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 65 yaş ve üstü dahil tüm yolcuların seri, kaliteli, ucuz seyahat etmesi için 200 otobüs alacaklarını söyledi. Karaosmanoğlu, “Yeni otobüslerle araç filomuzu güçlendireceğiz" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu projeleri Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun proje tanıtımı yaptığı toplantıya Vali Hasan Basri Güzeloğlu,  KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve genel sekreter yardımcıları, birim müdürleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri ve AK Partili milletvekili aday adayları katılım sağlarken Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, ANAP eski Milletvekili Sefer Ekşi, DP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Ertürk ve MHP Merkez İlçe eski Başkanı Derya Dillioğlu da toplantıda hazır bulundu. 


ELEKTİKLER KESİLDİ

Toplantının başında, Türkiye’nin birçok ili ile birlikte Kocaeli’de de elektriklerin kesilmesi, Karaosmanoğlu’na zor anlar yaşattı. Yaklaşık 10 dakika boyunca karanlıkta sunum yapan Karaosmanoğlu, jeneratörlerin devreye girmesi ile birlikte slayt eşliğinde açıklama yaptı. Bir bölümü tamamlanmış, bir bölümü yapılmakta...