08 / 05 / 2024

ibrahim karaosmanoğlu şehir plancıları

ibrahim karaosmanoğlu şehir plancıları

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde Kent Konut tartışıldı!

Büyükşehir Meclisinde CHP'nin Kent Konut ile ilgili sorularına cevap verilirken, "Sayıştay Denetçisinin Kent Konut 26 Milyon TL zarara uğratılmıştık' raporunun gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Başkan Karaosmanoğlu denetçi hakkında dava açılması gerektiğini söyledi

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Kocaeli Büyükşehir’in 2017 bütçesi 2,1 milyar TL!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aralık ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun idaresinde gerçekleştirildi. Büyükşehir’in 2017 yılı tahmini bütçesi de 2 milyar 100 milyon TL olarak onaylandı.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

ibrahim karaosmanoğlu şehir plancıları Haberi

ibrahim karaosmanoğlu şehir plancıları


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti. Şehir Plancıları’na çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Meslektaşlarınızın eğitimine ve gelişimine dönük projeler üretmelisiniz. Bu konuda aktif davranmanız kentimiz ve ülkemiz adında da olumlu olacaktır” dedi.



KENTİ SİZLERLE BİRLİKTE İMAR EDECEĞİZ


Şehir Plancıları Odası yönetiminde yer alan Ömer Soydal, Tarık Duman, Arzu Yiğit, Cüneyt Çetintaş ve mesleki denetim görevlisi Sümeyye Sümbül’e de yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, kentin şehir plancılarıyla birlikte imar edileceğini sözlerine ekledi. Şehir Plancıları Odası’nın yeni yönetimi de Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli için bugüne kadar şehircilik adına yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken; kentin geleceği, gelişimi ve planlaması ile ilgili her türlü çalışmada...