06 / 05 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Demiroğlu Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Şehircilik Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onurcan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğan İlbeyli ve Selim Süleymanoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan 2B toplantısı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşklüçeşme’deki 2B çalışma ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi, firmaya yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 27 Ocak 2017 Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak. Şura, Türkiye’nin insan odaklı yeni şehirleşme vizyonunu, gelişen koşullar çerçevesinde katılımcı bir şekilde belirlenebilmesini amaçlıyor.



YEREL YÖNETİMLERİN ROLÜ DE ELE ALINACAK


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açılışı yapılacak şura, Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım, Kentsel Dönüşüm, Şehirleşme, Göç ve Uyum, Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü gündem konularıyla yapılacak. Düzenlenecek olan şura ile ilgili bir açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki; “Şehircilik Şurası ile insanımızın ruhunun, tarihsel birikiminin, toplumsal hassasiyetlerinin ve şehirli kimliğinin ön planda tutulduğu konular, güncel gelişmeler ışığında, akademisyenler,...