26 / 07 / 2024

ibrahim kırkaya

ibrahim kırkaya

Son yıllarda ‘butik’ oteller revaçta. Daha çok tatil yörelerinde olsa da İstanbul’da da seçkin bir konaklama isteyenlere ‘butik’ alternatifler var. Bunların arasına son katılan Padya Otel, konumuyla da ‘butik’…

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Kırkaya ve Erdem Argun ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

İbrahim Eren: Deprem riskinin azaltılmasında genel bir kültür değişimine ihtiyaç var!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Damat İbrahim Paşa Külliyesi 28 Şubat'ta açılacak!

Sultan 3. Ahmed'in Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından Fatih'te 1720'de inşa ettirilen külliye, yaklaşık 1 milyon 751 bin 101 lira bedelle 4,5 yılda restore edildi

Türk Kızılay Pakistan’daki azreti İbrahim Camisi'ni yeniden inşa edecek!

Türk Kızılay tarafından, unutulmaya yüz tutan Hazreti İbrahim Camisi'nin yeniden inşa edilmek üzere temeli atıldı...

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

ibrahim kırkaya Haberi

ibrahim kırkaya


Butik otel konsepti, son yılların trendlerinden biri… Misafirlerin kendini daha ‘özel’ hissettiği için seçtiği bu tür otellere son dönemde yatırımcılar da daha fazla ilgi gösteriyor. İstanbul’da butik otel sayısı her geçen gün artıyor. Fındıklı’daki Padya Residence da yeni açılan bir butik otel… Otelin Genel Sorumlusu İbrahim Kırkaya, butik otel Padya’nın farkını anlattı... 


“Padya, Kabataş İskelesi’ne beş dakikalık yürüme mesafesindeki yirmi odalı butik bir otel. Gördüğü büyük ilgiyi eşsiz İstanbul manzarasına borçlu… Şehrin ortasında gürültüden uzak olması da popülaritesini arttıran en önemli neden. Padya, ziyaretine gelen misafirlerine İstanbul Boğazı ve tarihi yarım adanın panaromik manzarasının keyfini yaşatıyor. Burada misafirlere ev konforu standartlarını sunuyoruz. Nisan ayında açılan otelimiz klasik ve modern mimari yapısıyla misafirlere evlerinin rahatlığını aratmıyoruz. Oda fiyatları 75 eurodan başlayıp...