05 / 05 / 2024

İbrahim Köknar

İbrahim Köknar

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Polat Kaya, İbrahim Köknar ve Sinan Özgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Nissteel İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nissteel İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kökbaş tarafından kuruldu.

iPhone 13 serisi yepyeni rengiyle ön satışta! Fiyatları görünce şok olacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Apple iPhone 13 serisi yepyeni rengi "Köknar yeşili" ile karşınızda! Ön satışa sunuldu ve fiyatlar belirlendi! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Emn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kılıç tarafından kuruldu.

Köknar Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kalem tarafından kuruldu.

Kaan Grup Mimarlık İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Mimarlık İç Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Tozar Kılıç ve İbrahim Kılıç ortaklığında kuruldu.

Aranco Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aranco Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayet Azer Aran ve İbrahim Külekçi ortaklığında kuruldu.

Quattro Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!     

Quattro Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin,Cihat Gökdemir, Fehmi Öztürk ve İbrahim Kılıçer ortaklığıyla kuruldu.

Avus Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Avus Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Küçükarslan tarafından kuruldu.

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Göksedef ve Hamza Atılgan ortaklığında kuruldu. 

New Kimya İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Kimya İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Köse tarafından kuruldu. 

İbrahim Köknar Haberi

İbrahim Köknar

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Polat Kaya, İbrahim Köknar ve Sinan Özgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Küçükçekmece'de kuruldu. 


Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...