20 / 05 / 2024

ibrahim kutluay Aydos Life Club

ibrahim kutluay Aydos Life Club

Büyük bir başarı ile geçen İbrahim Kutluay Sports Academy Yaz Kampı dönemimiz, yoğun istek ve talep üzerine kış dönemi boyunca da sizlerle olmaya devam edecek...

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Sinpaş Aydos Country'de 236 bin TL'ye 1+1! Teslimler 2017'de!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Sinpaş Aydos Country projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor ve 208 metrekareye kadar yükseliyor.

Aydos Country ile orman havasıyla sağlıklı bir yaşam!

Sinpaş GYO’nun Aydos Ormanı’nın hemen yanında ,“İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country, orman havasıyla sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Sinpaş Aydos Country satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Sinpaş Aydos Country satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sancaktepe Aydos Country ne zaman teslim?

Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçirilen proje de daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Sancaktepe Aydos Country ne zaman teslim?

Aydos Country Evleri fiyat!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country Evleri fiyat listesi kapsamında projede 1+1 daireler 236 bin TL'den başlangıç göstreiyor.

Aydos Country Evleri'nde 20 bin TL peşinatla 4 oda 1 salon!

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği Aydos Country Evleri'nde yer alan konutlardan 4 oda 1 salon daire seçenekleri için 20 bin TL peşinat ödeniyor.

Sinpaş Aydos Country'de 10 bin TL'den başlayan peşinatlarla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Sinpaş Aydos Country projesinde peşinatlar 10 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Aydos Country adres bilgileri!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde inşa edilen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Sancaktepe Aydos Country adres bilgileri kapsamında proje Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Aydos Ormanı'nın yanında inşa ediliyor. Projede daireler 68 metrekareden başlıyor. Peki Sinpaş Aydos Country Evleri ne zaman teslim?

ibrahim kutluay Aydos Life Club Haberi

ibrahim kutluay Aydos Life Club

Çocukların sosyal, kültürel, duygusal ve zihinsel gelişimlerinde sporun olumlu etkilerinin önemini ve yerini öğretmeyi kendine görev edinen İbrahim Kutluay Sports Academy Aydos Life Club Yaşam ve Spor Merkezi; Alanında uzman kadrosu ile Kış Kampının startını verdi.


Çocukların spor kültürünü geliştirip, spora olan ilgilerini arttırmayı hedefleyen İbrahim Kutluay Sports Academy Aydos Life Club Yaşam ve Spor Merkezi, sporun tüm dallarıyla tanıştırarak, gördüklerini ve öğrendiklerini uygulamalarına yardımcı olarak, çocuklarınıza kaliteli zaman geçirme olanağı sunuyor. Çocukların motorik özelliklerine yönelik özenle hazırlanan programlar çerçevesinde ilgili branşlar Basketbol, Cimnastik, Voleybol, Futsal, Tenis ve Yüzme aktiviteleri yer almaktadır.

Çocuklar Kış Kampı dönemleri boyunca, Sporun her dalında kendi yeteneklerini keşfedip, fiziksel ve sosyal gelişimlerine yardımcı olacak fırsatı tanıyan İbrahim Kutluay Sports Academy Aydos Life Club Yaşam ve Spor...