28 / 04 / 2024

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...



İbrahim Kutluay önceki gün Bebek’te bir banka çıkışı kameralara yakalandı. Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, ilişkisinin Edvina Sponza’nın Demet Şener’e ait eve geçmek istemesinden sonra bittiği öne sürülen İbrahim Kutluay, sorulara yanıt vermek istemedi. Bankadan çıkarken telefonunu eline alan eski basketbolcu, “Telefon görüşmem var, başka zaman konuşuruz” diyerek ayrıldı.

O kişi hakkında konuşmak istemiyorum

Cenk Küpeli ile evliliği biten Demet Şener, önceki gün kızı İrem’le beraber Bebek’te görüntülendi. Boşandıktan sonra eski eşine ait milyon dolarlık aracı kullanmayı sürdüren Şener bu kez Audi A3 marka kiralık bir araçla objektife takıldı. Şener, “Artık o aracı kullanmıyorum. Şirket aracım var” diye konuştu.

İbrahim Kutluay, Demet Şener e ev mi verdi?

Boşanmadan sonra hayatında değişiklik olmadığını da belirten Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın kendisine yaşaması için bir ev verdiği dedikodularını yalanlayarak, “Böyle bir teklifte bulunmadı.” dedi. Şener, İbrahim Kutluay’ın Edvina Sponza’dan ayrılmasının hatırlatılması üzerine ise “Kusura bakmayın ama ben o kişi hakkında konuşmak istemiyorum” diye konuştu.

Demet Şener, artık şirketinin aracını kullandığını da sözlerine ekledi.


Geri Dön