03 / 05 / 2024

İbrahim Özkan istanbul depremi açıklaması

İbrahim Özkan istanbul depremi açıklaması

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, "İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde 91 bin 81 binanın ağır veya çok ağır hasar alacağı tahmin ediliyor" dedi.

Büyük depremde İstanbul'daki 91 bin 81 bina ağır hasar görecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, "İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde 91 bin 81 binanın ağır veya çok ağır hasar alacağı tahmin ediliyor" dedi.

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Cahit Özkan: CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini söyledi. Özkan, "CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldılar, araziler kapattılar" dedi...

Septimus Severus Köprüsü çökme tehlikesi yaşıyor!

Septimus Severus Köprüsü'nün çökme tehlikesi bulunuyor. Gümüşpınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan, köprünün asırlardan beri dış tahribatlara ve Sıtma Pınar Çayı'nın sel sularına direnerek günümüze kadar ayakta kaldığını söyledi.

İTO’dan, Instagram’da İstanbul konulu yarışma!

Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram’ da ‘İstanbul’ konulu fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini söyleyen İbrahim Çağlar, “ Amacımız bu güzel kenti dünyada daha fazla görünür kılmak ” dedi.

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.

Özkan Özçelik: Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı!

İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, konut inşa etmenin ötesinde "yaşam merkezi" oluşturmak için projeyi geliştirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Ankara konut projesi cenneti olmaya başladı" diyebiliriz.

Özkan Özçelik: Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı!

Başkent’te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. Özkan Özçelik 'Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı' dedi.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor.

Concord İstanbul'un yarısı 10 günde satıldı!

TEKNİK Yapı, Fikirtepe'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un yüzde 52'sini 10 günde sattı. Fikirtepe'de ruhsat işlemlerini tamamlayıp satışa çıkan ilk projelerden olan Concord istanbul'un ilk etabında 622 daire yer alıyor...

Concord İstanbul'un 10 günde yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de yapılan Concord istanbul; ruhsat ve tüm izinleri alınarak satışa çıkan ilk proje unvanını taşırken, projenin yüzde 52'si 10 günde satıldı...

Fikirtepe Concord İstanbul'un yüzde 52'si satıldı!

Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe'de yapılan Concord istanbul; ruhsat ve tüm izinleri alınarak satışa çıkan ilk proje unvanını taşırken, projenin yüzde 52'si 10 günde satıldı

İstanbul Karbon Zirvesi başladı!

İstanbul Karbon Zirvesi başladı. Orman ve Su İşler Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, ülke olarak iklim değişikliği ile mücadelede üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

İbrahim Özkan istanbul depremi açıklaması Haberi

İbrahim Özkan istanbul depremi açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Mart 2022 Olağan Meclis Toplantısı dün yapıldı. Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılan mecliste, beklenen büyük İstanbul depremi gündemde yer aldı. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Peki İstanbul bu büyük depreme hazır mı? Büyük İstanbul depreminde kaç bina hasar görecek? İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan konuyla ilgili olarak ne dedi? İşte tüm ayrıntılar...

Medyascopetv'den Ali Macit'in haberine göre; Özkan, İstanbul depremine ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

"İstanbul beklenen büyük Marmara Depremi’ne hazır mı? İstanbul genelinde mevcut envantere göre 1 milyon 166 bin bina bulunuyor. İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde İBB’nin Hızlı Tarama Yöntemleri ile Bina İncelemesi Projesi’nin 33 ilçeye ait sonuçlarına göre...