04 / 05 / 2024

İbrahim Polat özgeçmiş

İbrahim Polat özgeçmiş

Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat kimdir? İbrahim Polat, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İbrahim Polat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte İbrahim Polat'ın biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Polat Holding Macaristan projesini 3 Ekim'de tanıtacak!

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesini Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da hayata geçiriyor. Projenin lansmanı 3 Ekim'de yapılacak...

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

İbrahim Polat özgeçmiş Haberi

İbrahim Polat özgeçmiş

İbrahim Polat kimdir?

İbrahim Polat, 15 yaşındayken ailesi ile birlikte Erzurum'dan taşınarak İstanbul'a geldi. İstanbul'da inşaat şantiyelerinde çalışarak sektöre giren İbrahim Polat bugün, Polat İnşaat'ın sahibi.


Bir sanat okulunda eğitim almak isteyen İbrahim Polat, Zincirlikuyu’da bulunan bir sanat okulunda inşaat okumuştur. 


İnşaat şantiyelerinde önce çırak sonra kalfalık daha sonra ustalık yaparak para kazanan İbrahim Polat, biriktirdiği paraları sermaye yapmıştır. 


İnşaatçılık, müteahhitlik, taşeronluk yaptıktan sonra 4-5 arkadaşı ile ortak bir arsa almış ve kat karşılığı Nişantaşı’nda inşaat işi yapmaya başlamıştır. Kat karşılığı inşaat işiyle başlayan iş hayatını 1955 yılında Polat Grubunu kurarak pekiştirmiştir. 


1955 yılında Polat Grubunu kuran İbrahim Polat, 1982 yılında Polat Holding çatısı altında şirketlerini aynı çatı altında topladı. Polat Holding bünyesinde yer alan 8’i yurtiçi 2’si yurtdışında olan toplam 10 adet şirketi...