03 / 05 / 2024

İbrahim Sancak Cami nerede

İbrahim Sancak Cami nerede

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye sembol bir yapı daha kazandırdı.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

Çorum'da cami inşaatının çatısından düşen işçi öldü!

Çorum ilinin, İskilip ilçesine bağlı Harun köyünde cami inşaatından düşen işçi İbrahim Doğru hayatını kaybetti...

Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon!

İzmir'de Sancak Cami Derneği’nin yönetimini ele geçirdikten sonra sahip oldukları 99 gayrimenkulle, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladığı belirlenen Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon düzenlendi.

Samsun Selahiye Cami açıldı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ve kısa sürede yeniden restore edilen Selahiye Camii yeniden ibadete açıldı. Cuma namazı öncesinde yapılan Cami açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin da katıldı...

Büyükçekmece Mimarsinan İbrahim Sancak Camii ne zaman açılacak?

Sancaklar ailesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Mimarsinan İbrahim Sancak Camii Kurban Bayramı'nda ibadete açılacak.

Erzurum Oltu Güzelsu Mahallesi’ne yeni cami!

Yeni yerleşim yerine yapılacak olan caminin temel atma törenine mahalle sakinleri katıldı. Güzelsu Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Önal, cami inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Marmaraereğlisi'nde yeni cami için temel atıldı!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kamaradere Mahallesi'ye yapılacak olan Hz. Ömer Cami'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan başkan, camiler konusunda her zaman hassas olduklarını ve yardımcı olacaklarını belirtti.

Nevşehir’de 7 bin kişilik cami inşaatı için protokol imzalandı!

Nevşehir’de 7 bin kişilik cami inşaatı için protokol imzalandı. Caminin yapımına ilişkin protokol, Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Salaş ile Müftü Yakup Öztürk tarafından imzalandı.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: Validebağ cami inşaatının finansörü ben değilim!

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Validebağ Korusu'nun yanına yapılmak istenen caminin finansörü olduğu iddialara cevap verdi. Peki Çağlar, Validebağ Korusu cami inşaatı iddiaları için ne dedi? İbrahim Çağlar kimdir?

Murat Reis Külliyesi'ndeki cami ve türbeler restore edilmeyi bekliyor!

Rodos'ta yaşayan 6 bin Türk ile Müslüman tatilciler, ibadetlerini sadece Pargalı İbrahim Paşa Camii'nde yerine getirebiliyor. unan hükümetinin restorasyon yapılacağı gerekçesiyle yıllardır kapalı tuttuğu 5 cami ve bir külliye harabeye döndü.

1936 yılında Fatih'te bulunan İbrahim Paşa Cami 2.877 liraya satılacakmış!

1936 yılında Fatih Bab-ı Ali'de bulunan İbrahim Paşa Cami 247 metrekare arsasıyla 2.877 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Hırka-i Şerif'te Tahta Minare adında bir mescit 1.139 liraya satılacakmış.

Sancaklar Cami Kadir Gecesi açılacak!

Sancak Ailesi’ne ait Emre Arolat tarafından tasarlanan Sancaklar Cami'nin kapıları önümüzdeki Kadir Gecesi açılıyor...

Çamlıca Tepesi'ne cami, bağışlarla yapılacak!

İstanbul'un yeni sembollerinden biri olmaya aday Çamlıca Tepesi'ne yapılacak ve İstanbul'a yeni bir siluet kazandıracak cami de bağışlarla inşa edilecek

İbrahim Sancak Cami nerede Haberi

İbrahim Sancak Cami nerede

Büyükçekmece'nin en büyük camilerinden biri olan Büyükçekmece İbrahim Sancak Camii'nin inşaatı tamamlandı. Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mimarsinan Mahallesi'nde bulunan cami vatandaşların hizmetine girecek.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Sancak ailesinin işbirliğiyle Mimarsinan Mahallesi'nde inşa edilen camii görkemli mimarisi ve kapasitesiyle eşsiz bir yapı. Yüksek Mimar Prof. Dr. Mahmut Sami Kirazoğlu'nun mimarlığını yaptığı cami Büyükçekmece'nin sembol yapılarından biri olacak. 

Kapasitesi ve mimarisiyle eşsiz bir eser

Mimarsinan Mahallesi'ni denetimleri sırasında vatandaşların ihtiyaçlarını dile getiren Başkan Akgün, mahallelinin cami ihtiyacını gidermek için hemen çalışmalara başlamıştı. Büyük bir ekiple Büyükçekmece İbrahim Sancak Camii'nin temelini atan Başkan Akgün, Büyükçekmece'ye eşsiz bir ibadethane daha kazandırdı. 2200 metrekarelik geniş bir alanda inşa edilen cami 900 metrekare genişliğe sahip ve 1200 kişinin aynı anda ibadet edebileceği...