19 / 05 / 2024

İbrahim Saygıner Turizm adres

İbrahim Saygıner Turizm adres

İbrahim Saygıner Turizm ve Seyahat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Saygıner tarafından kuruldu.

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Kamp Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sargın tarafından kuruldu.

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Şengür İnşaat Elektirk Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengür İnşaat Elektrik Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Emrah Şengür tarafından kuruldu.

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öner Emlakçılık Turizm Sigorta Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özgül tarafından kuruldu.

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 34 milyon 224 bin 400 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz, Esra Korkmaz, Cengiz Korkmaz, Halil İbrahim Movüt ve Mehmet Akgün ortaklığında kuruldu.

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Akdağ tarafından kuruldu.

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Referen Danışmanlık Hizmetleri Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Referen Danışmanlık Hizmetleri Turizm Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamil İbrahim Altaweel tarafından kuruldu.

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luna Phoenix Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Boyraz ve Sultan Ulunay Boyraz ortaklığıyla kuruldu.

Işılay Saygın son yolculuğuna uğurlandı!

Türkiye'nin ilk kadın Çevre ve Turizm Bakanı Işılay Saygın son yolculuğuna uğurlandı. Saygın Eski Buca Mezarlığı'nda defnedildi..

İlk kadın Çevre ve Turizm Bakanı Işılay Saygın vefat etti!

Türkiye'nin ilk kadın Çevre ve Turizm Bakanı olan Işılay Saygın, tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında vefat etti...

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

İbrahim Saygıner Turizm adres Haberi

İbrahim Saygıner Turizm adres

İbrahim Saygıner Turizm ve Seyahat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Saygıner tarafından kuruldu.

İbrahim Saygıner Turizm ve Seyahat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa...