02 / 05 / 2024

İbrahim Sipahioğlu

İbrahim Sipahioğlu

Almanya Berlin fuarının Alanya açısından olumlu sonuçlandığını söyleyen Alanya Turizm Tanıtma Vakfı ( AL TAV ) yetkilisi İbrahim Sipahioğlu, rezervasyon rakamlarının artı değerde olduğunu belirtti.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Mizanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdemoğlu Holding 800 işçisini ev sahibi yaptı!

Cumhurbaşkanını 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına davet eden İbrahim Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu söyledi. 1.5 milyar dolarlık ithalatı bitirmeyi hedefleyen işadamı, “Şartlar elverirse bunun kadar büyük yatırımlara hazırız” şeklinde açıklamalar yaptı.

Erdemoğlu Holding çalışanlarını ev sahibi yapıyor!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

İbrahim Sipahioğlu Haberi

İbrahim Sipahioğlu

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilisi İbrahim Sipahioğlu, "Yetkililerle yaptığımız görüşmeler sonucunda Alanya satışlarında Thomas Cook Hollanda'da yüzde 50, Öger'de yüzde 20, Neckermann'da yüzde 10, LMX Touristik'te yüzde 10 ve Schauinsland'da yüzde 10 rezervasyon artışı olduğu bilgilerini aldık. Diğer tur operatörleriyle birlikte genel anlamda Alman pazarı Alanya için önceki yıla oranla yüzde 10 artıda diyebiliriz" şeklinde konuştu. 


Rusya'nın global ölçekte yaşadığı sorunlar sebebiyle ve Rus para birimi rublenin dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetmesi nedeniyle, bu pazarın dünya geneli satışlarında ciddi düşüş yaşandığını kaydeden Sipahioğlu, "Bu gelişmelerden dolayı 19-20 Mart tarihleri arasmda yapılacak olan Moskova Turizm Fuarı'nın Alanya için önemi daha da arttı. 

Fuar öncesinde ALTAV yönetimi olarak gerekli önlemleri alıp stratejimizi yeniden belirleyeceğiz. 

Ukrayna'da yaşanan olumsuz gelişmeler sonucunda ise bu pazar...