07 / 05 / 2024

İbrahim Şirin

İbrahim Şirin

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde Askeriyenin kullandığı yaklaşık 140 dönümlük alanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devri gerçekleşmek üzere" ded

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, asgari ücrete yapılacak ara zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Şirin Sarı'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Emin Şirin: İstanbul depremi için Deprem Bilim Kurulu oluşturulsun!

Emin Şirin, olası İstanbul depremi için teyakkuza geçip acil önlemler alması gerektiğine dikkat çekerek, “Binaların elden geçirilmesi için 30-40 milyar dolarlık kaynak yeterli olabilecektir” diye konuştu...

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin  TL sermaye bedeli ile Arif Şirin ve Renan Şirin tarafından kuruldu.

Şirin Ediger Levent'teki evini ELLE Decoration dergisine açtı!

Reklam sektörünün öncü isimlerinden Şirin Ediger, kızı İstanbul’la yaşadığı evinin kapılarını ELLE Decoration dergisine açtı.

Şirin Yalçın: Evimde vakit geçirmeyi çok seviyorum!

Aralık Derneği ve Sırmaison'un ortağı Şirin Yalçın'ın en büyük zevki Boğaz'daki yalısında dostlarını ağırlamak. Yalçın ''Biz pek fazla gezmeyiz. Evimizde vakit geçirmeyi çok seviyoruz'' dedi.

Hüseyin Şirin'den Zonguldaklı engellilere TOKİ müjdesi!

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Engellilerin toplu konut projesi için yer arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İbrahim Şirin Haberi

İbrahim Şirin

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Derince ilçe teşkilatının hazırladığı program çerçevesinde Kelkitliler Derneğine ziyarette bulundu. Şeker'e dernek ziyaretinde Ak Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve partililer eşlik etti.Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'i çok sıcak ve samimi karşılayan Kelkitliler, yöresel ikramların tadıldığı ziyarette sorular üzerine Şeker'den önemli açıklamalar geldi; "Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde Askeriyenin kullandığı yaklaşık 140 dönümlük alanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devri gerçekleşmek üzere. Kocaeli'nde Gebze, Darıca ve İzmit-Doğu Kışla mevkilerinde geçmişte örnekleri yaşanan devir edilen yerlerin güzel projelerle vatandaşın kullanımına açıldı, araçların kışlık kar lastiği takmaları uyarısında bulunan Afet ve Koordinasyon Merkezi(AFKOM), araç sahiplerinin anılan gün ve tarihler arasında mümkünse toplu taşıma araçlarını...