07 / 05 / 2024

İbrahim Temel

İbrahim Temel

Açılan lüks şehir otelleri ile turizmin geliştiğini belirten Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, “Türkler artık günübirlik ya da bir gece konaklamalı Anadolu’ya gidiyor. Yemek yiyip, lüks otelde kalıyor” dedi.

İbrahim Temel: Erken rezervasyonda Avrupa’yı geçiyoruz!

2013’ü kişi bazında yüzde 28, ciroda ise yüzde 36 büyüme ile kapatan Touristica, 2014’te ciroda yüzde 35 büyüme hedefliyor. Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel; "Erken rezervasyonda Avrupa’yı geçiyoruz." dedi...

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Temel, İbrahim Temel, Mücahit Temel ve Seyit Temel ortaklığında kuruldu.

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Ayasofya'da temel ilke binanın tarihi dokusuna ve mimarisine zarar verilmemesi!

24 Temmuz'da ibadete açılacak Ayasofya Camisi'yle ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Ayasofya'da temel ilke binanın tarihi dokusuna ve mimarisine zarar verilmemesi" dedi.

Marmaraereğlisi'nde yeni cami için temel atıldı!

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kamaradere Mahallesi'ye yapılacak olan Hz. Ömer Cami'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan başkan, camiler konusunda her zaman hassas olduklarını ve yardımcı olacaklarını belirtti.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yeni inşaatının temeli atıldı. Temel atma törenine, Konya Valisi Muammer Erol, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay katıldı..

Türkler günübirlik Anadolu turlarını tercih ediyor!

Açılan lüks şehir otelleri ile turizmin geliştiğini belirten Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, “Türkler artık günübirlik ya da bir gece konaklamalı Anadolu’ya gidiyor. Yemek yiyip, lüks otelde kalıyor” dedi.

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...

Bursa'da temel kazısında komşu evin duvarı yıkıldı!

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

İnşaatlardan çıkan molozlar asfaltlarda kullanılacak!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi İsfalt Genel Müdürü İbrahim Sönmez, inşaatlardan çıkan molozları asfalta dönüştüreceklerini söyledi. Sönmez, atıkları geri dönüşüm yaparak Alttemel, Plentmix ve Bitümlü temel tabakalarda kullanmayı amaçladıklarını belirtti.

Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel üstü vizesi, temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizedir. Temel üstü vizesi için yetkili belediyeye başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte, Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel vizesi için gerekli evraklar!

Temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizeye temel vizesi deniyor. Temel vizesi alabilmek için bazı evrakların temin edilmesi gerekiyor. İşte, Temel vizesi için gerekli evraklar!

İbrahim Temel Haberi

İbrahim Temel

20 yılı aşkın süredir turizm sektöründe faaliyet gösteren Touristica, 2014’te 100 binden fazla kişiye hizmet verdi. 2015’te yüzde 20’lik bir büyüme beklediklerini ifade eden Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, 2015’te Avrupa, Körfez ülkeleri ve İngiltere’den Türkiye’ye turist getirmeye başlayacaklarını dile getirdi. Sektördeki tecrübelerini turist getirme aşamasında da kullanacaklarını söyleyen Temel, “Bir kaç yıl içinde bu alanda en büyük firmalardan biri olmayı hedefliyoruz” dedi. Gelen turistler için pazarı çeşitlendirmek gerektiğini söyleyen Temel, “Bu operasyonla halkaları tamamamlamış olacağız. Yurtdışından gelen turistleri sadece resort otellerde değil şehir otellerine de getirmek istiyoruz. Örneğin 3 gün şehir otelinde konaklayan turiste 3 gün de resort otel ya da termal otelde konaklatabiliriz” dedi.


TERCİH MARKA OTELLER

Şehir otelciliğinde de agresif bir operasyon yapacaklarının altını çizen Temel, “Tatil,...