29 / 04 / 2024

ibrahim topal

ibrahim topal

Beyoğlu' ndaki bazı oteller kapatıldı. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Turan Topal, Kamil İhsan Topal, Mehmet İhsan  Topal, Mahmut Topal  ve Yücel Topal ortaklığında kuruldu. 

İş adamı İbrahim Topal şehit ailesine ev hediye etti!

Hayırsever iş adamı İbrahim Topal, Afrin şehidi Piyade Teğmen Muhammed Kır’ın ailesine rezidans hediye etti. Satış sözleşmesine, “Dairenin bedeli, TSK mensubu Afrin şehidimiz Teğmen Muhammed Kır’ın kanıyla ödenmiştir” yazıldı..

Zuhal Topal ve Korhan Saygıner Los Angelas'tan ev alacak!

Star TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina ile Amerika tatiline çıktı. Çift, Los Angeles'tan ev alma kararı verdi.

Şaban Topal: Yeni yasa kentsel dönüşümü sekteye uğratabilir!

Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Sekreteri ve Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Şaban Topal, yeni yasanın kentsel dönüşüm projelerini sekteye uğratabileceğini açıkladı.

Mehmet Topal'dan Suriyeli çocuklar için spor kompleksi!

Fenerbahçe takımında top koşturan milli futbolcu Mehmet Topal, Hatay’da kurduğu kampta yaşayan mülteci çocuklar için Mehmet Topal Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Topal Endüstriyel Makinalar İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Endüstriyel Makinalar İnşaat Nakliye Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeynep Topal tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Topal: Binalar depreme dayanıklı yerlere taşınsın!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ŞUTEM) Başkanı Fatih Topal, emlakçılık yasasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Topal, binaların depreme dayanıklı yerlere taşınmasını talep ettiklerini söyledi.

Şaban Topal: İnşaat sektörü canlanıyor!

Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, KDV indiriminin piyasayı canlandırdığını ve vatandaşta heyecana sebebiyet verdiğini söyledi. Topal, “Şu an gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir Mimarlar Odası'nın seçimlerini Halil İbrahim Alpaslan kazandı!

İzmir'de TMMOB'a bağlı odaların genel kurulları Şubat ayında tamamlanacak ve yönetimler tazelenecek. Yeniden aday olmayan Hasan Topal yerini Halil İbrahim Alpaslan'a bıraktı.

Hasan Topal: Tramvayın sahilden geçmesi yanlış!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal, İzmir'in gelişimi için projeler yerine kentsel planlamanın yapılmasını istiyor. Hasan Topal, İzmir kent planlarını bilimsel gerçeklerle savunuyor.

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

ibrahim topal Haberi

ibrahim topal


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından sonra Beyoğlu’nda bazı otel ve pansiyonların kapatıldığını iddia etmesinin ardından dikkatler kapatılan bu otel tipi işletmelere çevrildi. İşletmelerin ruhsatı olmadığı için kapatıldığı öğrenilirken, mahalleli otellerin kapatılma nedeninin Başbakan Erdoğan’ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyledi. 


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kız ve erkeklerin aynı yurtta kalamayacağına yönelik açıklamalarının ardından, Beyoğlu’nda bazı apart evlerin basıldığını öne sürdü. Açıklamanın ardından Tekin’in söylediği Serdar Ekrem Sokak’a giden gazeteciler, pek çok pansiyon, otel ve apart otelin belediye ekipleri tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendiğini gördü. 


'RUHSATSIZLAR, VERGİ ÖDEMİYORLAR'


Çevredeki otellerin yüzde 80-90’ının ruhsatı olmadığı için kapatıldığını ifade eden çevre sakini Fikret Doğru, “15-20 gündür bu oteller kapatılıyor. Ruhsatsızlar, vergi ödemiyorlar....