18 / 05 / 2024

İbrahim Türksoy

İbrahim Türksoy

Çorlu'da bir binanın dış cephesini onarırken 3. kattaki iskeleden aşağı düştüğü sırada bir inşaat ustasının havada yakalayarak hayatını kurtardığı Yaşar Sert, ''Bütün yaşadıklarım ve kurtarılma anım bir film senaryosu gibiydi'' dedi

Çorlu'da 3. kattan düşen inşaat işçisini havada yakaladı!

Çorlu'da, inşaattan düştüğünü gördüğü işçiyi tutmaya çalışan meslektaşı, yere hızla çakılmasını önleyerek kurtardı

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

Enka Tadilat İnşaat Gıda Otomotiv Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Tadilat İnşaat Gıda Otomotiv Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Çetinkaya tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından kuruldu. 

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Keskinkılıç ve Taner Kargın tarafından kuruldu. 

Türk Kızılay Pakistan’daki azreti İbrahim Camisi'ni yeniden inşa edecek!

Türk Kızılay tarafından, unutulmaya yüz tutan Hazreti İbrahim Camisi'nin yeniden inşa edilmek üzere temeli atıldı...

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi Ekim'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, inşaatı süren Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi'ndeki mimari özellikleri ile envanter çalışmaları hakkında konuştu.

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

TNZ Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

TNZ Yapı Dekorasyon Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tınaz tarafından kuruldu. 

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sarı, Muhsin Kılıç, Remazan Kılıç ve Selim Selamet ortaklığında kuruldu. 

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Seyahat Acenteliği Danışmanlık Havacılık Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim  Gürer tarafından kuruldu. 

İbrahim Türksoy Haberi

İbrahim Türksoy

Çorlu'da bir binanın dış cephesini onarırken 3. kattaki iskeleden aşağı düştüğü sırada bir inşaat ustasının havada yakalamaya çalışarak hayatını kurtardığı Yaşar Sert, ''Bütün yaşadıklarım ve kurtarılma anım bir film senaryosu gibiydi'' dedi. 


16 yaşındaki Sert, o gün inşaatta çalışan amcası ve diğer arkadaşlarına su götürürken iskeleden ayağı kaydığını ve dengesini kaybederek aşağıya düştüğünü söyledi. 


Düşerken inşaatın altında bekleyen bir kişiyi gördüğünü ve kendisini kurtarması için bağırdığını anlatan Sert, şöyle devam etti: 


''Tesadüfen oradan geçen İbrahim abi benim düştüğümü gördü. Ben de düşerken (ölüyorum abi beni tut) diye çığlık attım. Kollarını açarak beni yakalayan İbrahim abi, yere çakılmamı engelledi ve hayatımı kurtardı. Bütün yaşadıklarım ve kurtarılma anım bir film senaryosu gibiydi.'' 


Sert, olay sonrası sadece kolunun kırıldığını, hastanede yapılan tedavisinin ardından bugün taburcu olduğunu...