20 / 05 / 2024

İbrahim Uyan imar

İbrahim Uyan imar

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan hakkında İçisleri Bakanlığı’nın aldığı “Soruşturma İzni Verilmemesi” kararı, Danıştay 1. Dairesi’nin 2014/416 E. 2014/1222 K. Sayılı 24.09.2014 tarihli kararı ile kaldırıldı.

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy: Avcılarlılar imar bekliyor!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar’da imar beklentisi içinde olan çok sayıda vatandaş olduğunu söyleyerek, “İmar konusunda bir vatandaşımızı bile üzmeyeceğiz'' dedi.

Avcılar’a metro ve imar müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar’a metro geleceğinin müjdesini verdi. Ulusoy, birçok mahallede bulunan imar sorunun seçimlerden hemen sonra çözüleceğini dile getirdi.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

İskenderun yeniden imar edilecek!

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun'da yeniden imar ve ihya çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

İbrahim Tatlıses'ten Urfa'da imar eleştirisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Kaşmer Dağı ile ilgili imar planını eleştirdi. Tatlıses, ''Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok'' dedi.

Afyonkarahisar Emirdağ'da imar barışı anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde imar barışıyla ilgili bildilendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İnşaat teknikeri Halil İbrahim Yıldız, katılımcılara imar barışı hakkında bilgiler verdi. 

Marmaraereğlisi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman'la görüşerek, ilçedeki yatırımları masaya yatırdı.

İbrahim Toraman'a imar davasında ceza!

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın dükkanında imar planı dışında genişletme yaptığı geçekçesi ile yargılandığı dava sonuçlandı. 

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

İbrahim Uyan imar Haberi

İbrahim Uyan imar

Marmaraereğlisi’nde yaşayan Mehmet Sağdıç isimli vatandaşın, 3 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesi sonucunda; daha önce İbrahim Uyan hakkında İçisleri Bakanlığı’nın aldığı “Soruşturma İzni Verilmemesi” kararı, Danıştay 1. Dairesi’nin 2014/416 E. 2014/1222 K. Sayılı 24.09.2014 tarihli kararı ile kaldırıldı. İ.Uyan hakkında görevi kötüye kullanmak suçundan dolayı şu an yürüttüğü “Belediye Başkanlığı” görevinden yoksun bırakılmak üzere 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle kamu davası açıldı.


“KANUNLARI ÇİĞNİYOR”

Daha önce de basında oldukça yoğun yer alan ve Kamuoyu’nun dikkatinden kaçmayan Marmaraereğlisi Kamaradere Sahilinde yaptırılan binaların 3. derece sit alanına yapılması ve Kıyı Kanuna göre de yasak olan yere imar izni vermesi sebebiyle ilgili savcılık soruşturması da ayrıca devam ediyor. Uyan’ın bu kanun tanımayan tavrı, Marmaraereğlisi sakinlerini tedirgin ederken, “Vatandaşa belediye kanunlarını harfiyen uygulayan yönetim,...