04 / 05 / 2024

ibrahim yaman kimdir

ibrahim yaman kimdir

Oybirliği ile alınan kararlarda, yeni imar planıyla ilgili çalışmaların Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapıldığı, Defne Belediyesi'nin 5000'lik plan yapma şansının olmadığı ifade edilirken, Başkan Yaman uygulanabilir bir plandan yana olduklarını yineledi

Hatay Toygarlı'ya köprü yapılacak!

Hatay’ın hizmet yönünden en ihmal edilen eski durumuyla köylerden, bugünün mahallelerinden Toygarlı, uzun süredir beklediği ve hayal ettiği köprüye kavuşuyor.

Asi Nehri üzerine köprü yapılacak!

Defne Belediyesi, ASİ Nehri üzerinde köprüler yapmayı planlıyor. Defne Belediye Başkanı Yaman,4 mahalle, 10 belde, 23 köyden oluşan Defne ilçesinin birbirine entegrasyonun sağlanması açısından birçok yol ve köprüye ihtiyaç olduğunu

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? Kaç yaşında? Hangi alanlarda görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Bunun üzerine, İbrahim Yumaklı'nın hayatı, eğitimi ve görev aldığı alanlar ile ilgili bilgiler arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

ibrahim yaman kimdir Haberi

ibrahim yaman kimdir

Defne Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı Subaşı Mahallesindeki ek hizmet binasında toplanarak, gündemdeki maddeleri görüştü. 

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, yoklama ve saygı duruşundan sonra gündemindeki maddeleri görüştü. 

Belediye Meclisi, çağdaş kentleşme yolunda atılacak adımları yaygınlaştırmak, tarihi kent dokusuna özgün projeler üretme ve depreme dayanıklı bina imalatıyla ilgili düzenlemelerle ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmenliğinde değişikliğe giderek, Strateji Geliştirme Müdürlüğünü görevlendirdi. 

YAMAN: UYGULANABİLİR PLANDAN YANAYIZ

 Oybirliği ile alınan kararlarda, yeni imar planıyla ilgili çalışmaların Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapıldığı, Defne Belediyesi'nin 5000'lik plan yapma şansının olmadığı ifade edilirken, Başkan Yaman uygulanabilir bir plandan yana olduklarını yineledi. 

Yapılacak çalışmalarda mağduriyetlerle karşılaşılmaması için halkın bilgilendirilmesi noktasında görüş belirten Belediye Meclis üyeleri, askı ve itiraz süreleri konusunda bilgilendirmenin önemine...