08 / 05 / 2024

İbrahim Yılmazkaya

İbrahim Yılmazkaya

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Kadıköy'de kuruldu.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hun Şengün Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Şengün ve Mehmet Ali Yılmazkaya ortaklığında kuruldu.

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Group Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Şimşek ve İbrahim Yıldızata ortaklığında kuruldu.

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız, Halil Yıldız ve İbrahim Yıldız ortaklığında kuruldu.

Haktaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Haktaş Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Yılmazkaya tarafından kuruldu.

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılmazkaya tarafından kuruldu.

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Crearte İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crearte İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldırım tarafından kuruldu.

Ankara YHT Garı ihalesi meclis gündeminde!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ihalesi ve firmaya verilen yolcu garantisi nedeniyle yapılan ödeme meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yüce tarafından kuruldu.

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfa Hafriyat İnşaat Otomotiv Giyim Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 720 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

İbrahim Yılmazkaya Haberi

İbrahim Yılmazkaya

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.


Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında yangın güvenliği konusunda elektrik, mekanik ve mimari disiplinlere ait tasarım, danışmanlık, eğitim, ölçme, deneme hizmetleri vermek, 2-Şirket bu maksat ve mevzuunu gerçekleştirebilmek için; a) Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için lüzumlu gördüğü her turlu gayrimenkul ve menkulleri alabilir veya inşa edebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her turlu hak tesis edebilir, ipotek veya rehin alabilir, ipotek veya rehin verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis...