18 / 05 / 2024

İç anadolu genç inşaatçılar üyeleri

İç anadolu genç inşaatçılar üyeleri

İnşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen İÇGİAF Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, "İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor'' dedi.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi tarafından Arnavutköy’de açılacak olan Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kozyatağı Vitrin Genç Yapı teslim tarihi!

Genç Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa edilen Kozyatağı Vitrin Genç Yapı 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Kozyatağı Vitrin Genç Yapı teslim tarihi...

Kozyatağı Vitrin Genç Yapı fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede teslimler gelecek sene yapılması planlanıyor. Kozyatağı Vitrin Genç Yapı fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Genç Yapı'dan Çengelköy ve Kadıköy'e 2 yeni proje!

Genç Yapı Grubu, Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje hayata geçiriyor. Projeler Çengelköy ve Kadıköy'ün en değerli noktalarında yer alıyor.

Çilek Mobilya Anadolu'daki mağaza sayısını 30'a çıkardı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

Rönesans Holding mimar adaylarını keşfetmek için Anadolu'yu geziyor!

Başarısının sırrını "gençlik iksiri"ne bağlayan Rönesans Holding, Anadolu'daki mimar adaylarını keşfe çıktı. Şirket, 27 üniversitede 2 bin 600 gence "Geleceği tasarla" dedi..

İÇGİAF Eskişehir'de buluştu!

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu 'nda ( İÇGİAF ) yeni yönetim ilk toplantısını Eskişehir Genç İşadamları Derneği ’nin ( ESGİAD ) ev sahipliğinde yaptı.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Doğu ve Güneydoğu'ya 607 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'daki 12 ilde yapılan yatırım miktarını ve yatırımların neler olduğunu resmi Twitter hesabından açıkladı. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın o yatırımları...

Kozluk OMV Anadolu Öğretmen Lisesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi!

OMV tarafından Samsun'un Kozluk beldesinde inşa edilecek Kozluk OMV Anadolu Öğretmen Lisesinin temel atma töreni Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç' ın katılımı ile gerçekleştirildi...

Samsun Terme Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Terme Gençlik Merkezi'nin ve OVM'nin Terme'ye yapacağı Anadolu Öğretmen Lisesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kılıç burada gençlere bir konuşma yaptı...

Yalova Anadolu Lisesi'nin bahçesi imara açılıyor!

Yalova Anadolu Lisesi bahçesinin planlarda belediyeye ait olan 2 dönümlük bölümünün imara açılması ve gençlik merkezi yapılmasına karar verildi

İç anadolu genç inşaatçılar üyeleri Haberi

İç anadolu genç inşaatçılar üyeleri

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (ÎÇGÎAF) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, bölge ekonomisinin gelişiminde inşaat sektörünün önemli rol oynadığını ifade etti. 



Başta Ankara ve Ankara'ya yakın iller olmak üzere, bölgedeki neredeyse tüm kentlerde sektörün çok hareketli olduğunu kaydeden Yücel, "Bölgede tamamlanan yatırımların yanı sıra halen milyarlarca dolarlık projeler devam etmektedir. Eskişehir'den Kırıkkale'ye, Tokat'tan Amasya'ya kadar, bölgenin her köşesinde inşaat yatırımları dikkat çekmektedir. 3 milyondan fazla insanın geçimini sağladığı inşaat sektörünün, bu anlamda en hızlı geliştiği bölgelerin başında Marmara'dan sonra İç Anadolu Bölgesi gelmektedir" diye konuştu. 




ŞEHİRLEŞME ADINA GÜZEL GELİŞMELER 

İnşaat sektöründe giderek artan yatırımların bölge ekonomisine ivme kazandırdığına dikkat çeken Ayşegül Yücel, "Yatırımlar, yalnızca bölgedeki kentlerin çağdaş bir görünüme kavuşmasını değil, istihdam artışıyla refah seviyesinin yükselmesini de sağlamaktadır. İç Anadolu'daki küçük illerde...