06 / 05 / 2024

iç denetçi ne demek

iç denetçi ne demek

Bugünkü Resmi Gazete ‘ de yayımlanan Kamu İç Denetim Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'ine göre Mimar, şehir plancısı ve harita mühendisleri iç denetçi olabilecek...

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın Projesi kapsamında üretilmekte olan 609 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje peşinatlar 9 bin 117 TL'den başlıyor. Peki Konya Ilgın TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ projesi toplamda 609 adet konuttan meydana geliyor. Projedeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ev fiyatlarının 140 bin 157 TL'den başladığı projede 106 adet daire yer alıyor. Peki Kırşehir Kaman TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Devrek kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 324 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Zonguldak Devrek kura çekilişi ne zaman?

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 160 konut için başvuru süreci devam ediyor. Peki, Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

106 konuttan meydana gelen Kırşehir TOKİ Kaman projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade sağlanan projede toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 324 adet konut bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi ne zaman?

Peşinatların 15 bin 399 TL'den başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi ne zaman?

Kdz Zonguldak Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 200 adet konut satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Kdz Zonguldak Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

iç denetçi ne demek Haberi

iç denetçi ne demek

Bugünkü Resmi Gazete ‘de yayımlanan “Kamu İç Denetim Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” ile mimar, şehir plancısı, şehir ve bölge plancısı ile maden, meteoroloji, harita, harita ve kadastro, jeodezi ve fotogrametri, geomatik ve jeofizik mühendisleri de iç denetçi olabilecek.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yapılan bu değişiklikle, Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu kapsamındaki idarelerde mimar, şehir plancısı ve harita mühendisi olarak görev yapan ve Kamu İç Denetim Genel Tebliğindeki şartları taşıyanların iç denetçi  olabileceğini...