23 / 07 / 2024

İc Yapı Ve İnşaat Kimin

İc Yapı Ve İnşaat Kimin

İc Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İsmail Canoğlu tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mazlum Yetiş tarafından kuruldu.

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Forte Proje Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Proje Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yıldız tarafından kuruldu.

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teysa Petrol İnşaat Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yıldız tarafından kuruldu.

Soyata Yapı Ve İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soyata Yapı Ve İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Atasoy tarafından kuruldu.

Mf Dekorasyon Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mf Dekorasyon Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu ve Mustafa Kalmaz tarafından kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Prosense Yapı ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prosense Yapı ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yugruş tarafından kuruldu.

Kuzey Trabzon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Trabzon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Çakıcı tarafından kuruldu. 

İc Yapı Ve İnşaat Kimin Haberi

İc Yapı Ve İnşaat Kimin


İc Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İsmail Canoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün  kuruldu. 


İc Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak 2.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak...