02 / 05 / 2024

ICBC satış

ICBC satış

İstanbul’un en yüksek binaları arasında yer alan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz hafta satın alan Çinli İCBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş, Türkiye’ye güven mesajı verdi.

ICBC'den 'İstanbul Tower 205 projesini satın aldı' haberlerine yalanlama!

Yeşil Holding önceki gün dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC’nin, Zincirlikuyu'da yer alan 235 bin metrekare inşaat alanlı İstanbul Tower 205 projesini 594 milyon dolara satın aldığını duyurdu. Ancak banka dün akşam iddiaların asılsız olduğunu bildirdi… 

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 projesinin satışı hakkında açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün duyurduğu İstanbul Tower 205 projesinin satışı ile ilgili henüz sözleşme imzalanmadığını açıkladı. Firma, ayrıca projenin ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'ye satışı ile görüşüldüğünü de belirtti...

ICBC, İstanbul Tower 205 projesini satın aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 25 oranında iştirak etmiş olduğu Zincir Yapı'nın gerçekleştirdiği Zincirlikuyu Büyükdere Caddesi'ndeki İstanbul Tower 205 projesi ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'ye 594 milyon dolara satıldı. Satış sözleşmesi henüz imzalanmadı...

Tekstilbank, Commercial Bank of China'ya satılıyor!

Satışı uzun zamandır konuşulan Tekstilbank, sonunda muradına eriyor. Dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC, Tekstilbank'ın yüzde 75,5 hissesi için GSD Holding ile el sıkıştı.

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

ICBC satış Haberi

ICBC satış

Çinli ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş İstanbul’un en yüksek binaları arasında bulunan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz haftalarda satın almıştı. Çinli ICBC’den Türkiye’ye güven mesajı geldi. 

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, Türkiye’nin dinamik demografik yapısının, enerji ve lojistik üssü olarak konumlanmasının, yabancı yatırımcılar için cazip fırsatlara neden olduğunu ifade etti.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gao, ICBC Turkey’in yerel fırsatlardan ve Türkiye’nin benzersiz coğrafi konumunu nedeniyle bölgesel fırsatlardan faydalanmak amacıyla büyüyecek bir finansal kuruluş olduğunu sözlerine ekledi.

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK 

Türkiye’nin sürdürülebilir büyümeyi başarmada daha ileri noktalara ulaşmasına yardımcı olacak temel alanlara ve projelere yatırım yapmak için tüm paydaşlarla birlikte çalışmaları sürdüreceklerini anlatan Gao, “Türkiye’deki dördüncü yılımızı kutluyoruz. Bu süre zarfında Türk finans sektörü içerisinde kendi markamızı oluşturduk. ICBC Turkey, ICBC...