05 / 05 / 2024

Icc Teknik Grup Dış Ticaret adres 

Icc Teknik Grup Dış Ticaret adres 

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Bilgin tarafından kuruldu.

Aadk Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aadk Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Uzun tarafından kuruldu.

Erkcan Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkcan Teknik Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Hamza Bildik tarafından kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Bilgin tarafından kuruldu.

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekbaş tarafından kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Baay Teknik Grup İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baay Teknik Grup İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Ergen ve Lütfi Coşkun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

EYG Grup basın toplantısı 27 Nisan'da!

EYG Grup, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecek.

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun 2. baskısı tamamlandı!

Eryap Grup tarafından 2014 yılı Şubat Ayı itibari ile sektöre sunulan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun geliştirilmiş ve ürün gamına eklediği yeni ürünler ile zenginleştirilmiş 2. baskısı tamamlandı.

Seranit Oxicoat ile Ulusal Teknik Onay Belgesi aldı!

Yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle sektöre damgasını vurmaya devam eden Seranit Grup, yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi almaya hak kazandı.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Kuzu Grup teknik personel arıyor!

Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere, ince işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi arıyor...

BNK Grup Yapı İnşaat Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNK Grup Yapı İnşaat Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Sebahaddin Sinan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Icc Teknik Grup Dış Ticaret adres  Haberi

Icc Teknik Grup Dış Ticaret adres 

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Bilgin tarafından kuruldu.

Icc Teknik Grup Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Gümrük Tarife Cetveline dayanan ve bu cetvel kapsamında yer alan eşyaları; ticaretine uygun olarak ve gerekirse resmi mercilerden izin almak kaydıyla alıp satmak ve dış ticaretini yapmak. 2-Her türlü endüstriyel dikiş ve sanayi iplikleri imalatı, alımı, satımı, ithalat, ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü pamuk ipliği ile tabii suni ve sentetik elyaftan mamul ve bunların karışımından meydana gelen ipliklerin, polyester suni ipek ipliklerin, yün ipliklerin,boyalı ipliklerin üretimi, bükümü, apresi, kasarı, empirmesi; çile, dantel yumağı, ağ ipliği üretimi bu ipliklerin sarılacağı ağaç, plastik veya karton masura, bobin ve makara imalatı, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı....