05 / 05 / 2024

İçerenköy CarrefourSA AVM

İçerenköy CarrefourSA AVM

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

Akiş GYO'nun Erenköy gayrimenkulü için olağanüstü kanun yoluna başvuruldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü için ‘Yargılamanın Yenilenmesi' talebi ile olağanüstü kanun yoluna başvurdu...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkule ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Küçükbakkalköy ve İçerenköy'ün imar planları onaylandı!

Küçükbakkalköy, İçerenköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin 1/1000 ölçekli  Uygulama İmar Planları onaylandı.

Sakarya Erenköy'de imar talebi!

Erenköy Mahallesi'nde vatandaşlar, mahallelerinin imara açılmasını istiyor. "Mahalledeki kat sınırlamasının kaldırılsın" diyen vatandaşlar çözüm bekliyorlar. 

Akiş GYO Erenköy Apartmanı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Erenköy 378 Ada 25 Parsel'e ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Akiş GYO Erenköy Çiftehavuzlar davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan Erenköy Çiftehavuzlar dava açıklaması!

Akiş GYO, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

1 yılda AVM’ler yüzde 4, zincir marketler yüzde 12 arttı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, her yerde inşa edilen AVM ve zincir marketlerin esnafı zora soktuğunu anlattı. Palandöken, 1 yılda AVM’lerin yüzde 4, zincir marketlerin yüzde 12 artığını açıkladı.

Ataşehir İçerenköy'e cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'de inşa edilecek cami için bir ihale düzenledi. İhale 13 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

CarrefourSA'nın İçerenköy'deki arazisini Gülaylar aldı!

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

İçerenköy CarrefourSA AVM Haberi

İçerenköy CarrefourSA AVM

Gülaylar Group'un reddettiği satın alma görüşmelerini Ekonomist Dergisi Kasım ayında yazmıştı. Yine Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre söz konusu AVM'nin yeni sahibi, Gülaylar Group şirketi City's Gayrimenkul Geliştirme oldu. CarrefourSA İçerenköy AVM, 45 bin 400 metrekare toplam kiralanabilir alana sahip.

26 markanın hizmet verdiği AVM'yi yılda 21 milyon kişi ziyaret ediyor. Kuyumculuk, turizm, gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Gülaylar Group, AVM işine City's ile girdi. 

Ardından 2013 yılında Meydan AVM'yi bünyesine kattı. Grubun İstanbul'un en gözde noktalarından biri olan İçerenköy CarrefourSA projesini nasıl değerlendireceği ise henüz netleşmiş...