05 / 05 / 2024

içinde devlet okulu olan siteler

içinde devlet okulu olan siteler

İnşaat firmaları artık konut projelerini yaparken aileleri düşünüyor. Bu durumla birlikte birçok konut projesinde hastane, alışveriş merkezinin yanı sıra okul da yapılmaya başladı. İşte içinde devlet okulu bulunan konut projeleri...

3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik primini devlet karşılayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni istihdam paketi geleceğini ve bu kapsamda 3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik priminin devlet tarafından karşılanacağını açıkladı.

Vekalet ilişkisi içinde alacakların zaman aşımı süresi kaç yıldır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bizim bir ev yerimiz ve içinde müstakil ev vardı. Devlet istimlak etti. Babam istimlak edilen yerle ilgili olarak “Paramı alabilir” diye güvendiği birine vekalet vermiş. Bu kişiyi nasıl bulabilirim, hangi yolu izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Kentsel dönüşümde vatandaş, müteahhit ve devlet işin içinde olmalı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, "Kentsel dönüşüm projelerinde vatandaşın da müteahhitin de işin içinde olması gerekiyor. Bakanlık olarak devlet olarak bizim de işin içinde olmamız gerekiyor." dedi...

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Gürcistan Batum'da ilk Türk devlet okulu açıldı!

Gürcistan'ın Batum kentinde Türk vatandaşlarının çocukları için ilk Türk devlet okulu açıldı.

Büyükada'da Kartal Hastanesi ek binası 1 ay içinde hizmete açılacak!

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin temeli 2 ay içinde atılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yeni bina inşaatında da incelemeler yaptı. Bakan Işık, cephanelik alanında yapılacağı sözü verilen Şehir Hastanesi'nin temelinin de 1-2 ay içinde atılacağını söyledi.

İçinde devlet okulu olan konut projeleri!

İnşaat firmaları artık projelerinde alışveriş merkezi, otel hatta hastanelere bile yer vermeye başladı. Artık projede okul olması da aranan özellik haline geldi. İşte çocuğunu yakınında isteyen ailelere devlet okullu projeler...

Devlet okulu olan konut projeleri!

İnşaat firmaları artık konut projelerini yaparken aileleri düşünüyor. Bu durumla birlikte birçok konut projesinde hastane, alışveriş merkezinin yanı sıra okul da yapılmaya başladı. İşte içinde devlet okulu bulunan konut projeleri...

Konak sınırları içinde yer alan tüm asansörler MMO güvencesinde olacak!

Konak Belediyesi ile Makina Mühendisleri Odası MMO İzmir Şubesi arasında "İnsan ve Yük Asansörlerinin Yıllık Periyodik Kontrolleri" protokolü imzalandı. Bundan sonra Konak sınırları içinde yer alan tüm asansörler MMO güvencesinde olacak

Ankara Teknopark'ın temeli 2 ay içinde atılacak!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi (OSB) teknoparkı Ankara'da yapılacak. Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi teknoparkı olacak olan Ankara Teknopark' ın temeli 2 ay içinde atılacak.

3. havalimanı inşaat sahası içinde kalan göller Karadeniz’e boşaltılıyor!

Üçüncü havalimanı inşaat sahası içinde bulunan göller, havalimanı arazi çalışmaları kapsamında kurutuluyor. Yarın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen temel atma töreni öncesi arazideki çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Tarım İl Müdürlüğü arazisi 2 yıl içinde özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kadıköy'deki Tarım Müdürlüğü arazisini özelleştirme kapsamına aldı. İki yıl içinde özelleştirilecek arazi için TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi dava açtı, Kadıköy Belediyesi de dava açmaya hazırlanıyor...

içinde devlet okulu olan siteler Haberi

içinde devlet okulu olan siteler

1-) Soyak Olimpiakent / Soyak / Küçükçekmece

3490 Konut ve 102 villa toplamda 3592 konuttan oluşan Soyak Olimpiakent projesi, Küçükçekmece'de inşa ediliyor. İçinde iki ilköğretim okulunun yer aldığı proje; 1 milyon metrekarelik alan üzerinde kurulu. 


450 bin metrekarelik yeşil alana sahip Soyak Olimpiakent projde 23 havuz yer alıyor. Projede 1+1 daireden kendisine ait bahçesi ve havuzu olan müstakil villalara kadar birçok konut seçeneği yer alıyor. 


Soyak Olimpiakent projesinde 4 adet ticaret merkezi, farklı ölçek ve büyüklükte, market, cafe, restorant, pastane, 17 basketbol sahası, 15 tenis kortu, 2 buz pateni alanı, 2 plaj voleybol sahası, tırmanma duvarı ve 3 özel kolej bulunuyor. 


Soyak Olimpiakent adres:

34303 Halkalı/Küçükçekmece


Soyak Olimpiakent iletişim

0.212.4950910-11

http://www.olympiakent.info/


2-) Torunkent / Torunlar GYO / Finanskent


Torunkent projesi, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor....