23 / 07 / 2024

İCK Gayrimenkul

İCK Gayrimenkul

İCK Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Karaarslan, Cebrail Kararslan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Bahçelievler, Çobançeşme Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Kalan tarafından kuruldu.

Son 5 yılda 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre son 5 yılda  İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bin oldu…

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2019 sonuçları 13 Şubat'ta açıklanacak!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2019 sonuçlarını açıklıyor...

Gayrimenkul sektörü 2019'un ilk yarısında bilgi güncellemeyle hareketlendi!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’na göre, 2019 yılının ilk yarısında İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,4’lük artışla 276 bine yaklaştı...

2018'de 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre 2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

2018’in gayrimenkul enerjisi raporu açıklandı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, kendilerini sadece elektrik satışı yapan bir şirket olarak görmediklerini, teknolojiye yaptıkları yatırımla gayrimenkul sektörüne de ışık tuttuklarını dile getirdi.

Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı. Verilere göre, Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Alliance Turkey Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alliance Turkey Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Sean Young tarafından kuruldu.

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaya ile 9 Haziran!da Üsküdar’da kuruldu.

İCK Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İCK Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Karaarslan, Cebrail Kararslan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Bahçelievler, Çobançeşme Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

İCK Gayrimenkul Haberi

İCK Gayrimenkul

İCK Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Karaarslan, Cebrail Kararslan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


İCK Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat yapı ve taahhüt işleri yapmak, bunları devralmak devretmek taşerona anlaşmaları yapmak, müteahhitlik hizmetleri vermek, fizibilite, rantabilite etütleri yapmak, her nevi projeler tanzim etmek, özellikle yurt içinde ve yurt dışında özel ve kamu kesimine ait her türlü çelik, beton, kargir, ahşap, prafabrike, konut, toplu konut, turistik yapılar, alt yapı ve tesis inşaatı, yol, karayolları, içme ve kullanma suyu kanalizasyon ve sulama suyu tünel inşası ve hafriyat tasfiye tesisleri, enerji iletim, üretim, dağıtım tesis ve hatları, gölet, barajlar, ulaştırma ve yapı tesisleri,...