11 / 05 / 2024

İclal Aydın Hırsız

İclal Aydın Hırsız

Urla’da doğayla iç içe yaşamaya başlayan İclal Aydın'ın evine hırsız girdi. Aydın, ' Giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. ' dedi. 

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçedeki 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

TOKİ Aydın projesiyle tam 196 yeni konut geliyor! Dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesiyle tam 196 yeni konut inşa edilecek.

Karanlığın Hızı Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

Karanlığın Hızı olarak tanıtılan Yamaha MT-10 SP fiyatları ne kadar? İşte Yamaha MT-10 SP 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

T0Kİ Aydın projesiyle 79 ucuz konut geliyor! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesinin ihalesini 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İclal Aydın Hırsız Haberi

İclal Aydın Hırsız

Urla’da doğayla baş başa bir hayat süren İclal Aydın’ın evine hırsız girdi. Posta'da yer alan habere göre, görüntü yönetmeni eşi Efe Kubilay İstanbul’da olduğu için kızı Lal Başbuğ ile evde olduğunu söyleyen İclal Aydın, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

'Biz uyurken evimize giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. Yaprak kıpırdasa havlayan köpeğimiz Marlon’u ilaçlı mama verip, gözlerine sprey sıkarak etkisiz hale getirmişler. Kedimiz Behlül feryat figan kapımızı tırmalayarak bağırıp çağırırken aslında bizi uyandırmaya çalışıyormuş. Sabahın erken saatinde, uyku sersemi ‘mutfak kapısını açık unuttum herhalde’ dedim önce… Sonra kapının önüne atılmış cüzdan falan filan derken durumu anladım. Sabah 06.41’de idrak ettiğim durumun sonunda aradığım Urla Jandarma Komutanlığı ekipleri dakikalar içinde evimizdeydi. Komşularımız, Urla’daki dostlarımız bütün gün bizimle birlikteydiler.'