29 / 04 / 2024

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin ücretsiz olacağını duyurdu.

10 GÜN BOYUNCA SINIRSIZ KULLANILABİLECEK!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan ücretsiz wi-fi uygulaması, Cumhuriyetimizin 100. Yılı için 10 gün boyunca sınırsız kullanılabilecek.

Aylık 60 GB sınırı olan İBB Wi-Fi ücretsiz, özgür ve güvenli internet hizmeti, Cumhuriyet Bayramına özel, 21-31 Ekim tarihleri arasında sınırsız kullanıma açıkl olacak.

İBB Wi-Fi hizmetine yalnızca ‘İstanbul Senin’ süper uygulaması üzerinden erişebilmek mümkün olacak. Uygulama ile ilk 3 ay boyunca, İstanbulluların dilediği gibi kullanabileceği 60 GB’lik bir kullanım hakkı bulunuyor. Kullanıcılar kalan kota bilgilerini de anlık olarak takip edebilecek. 

İBB den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İSTANBUL'DA  100. YILA ÖZEL ÜCRETSİZ MÜZELER!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Cumhuriyet'in 100. yılına özel müzelerin 100 gün boyunca ücretsiz olacağını açıklayarak İstanbullulara müjdeyi verdi. 

İBB tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda yerli ziyaretçiler bugün itibarıyla 100 gün boyunca ücretsiz olacak müzeleri açıkladı. Buna göre İstanbul'da 100 gün boyunca ücretsiz olacak müzeler şu şekilde;

  • Yerebatan Sarnıcı,
  • Şerefiye Sarnıcı,
  • Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi gibi müzeleri sabah 11.00'e kadar ücretsiz ziyaret edebilecekler.

CUMHURİYETİN 100. YILI 100 GÖSTERİ İLE KUTLANDI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Cumhuriyet'in 100. yılını 100 adlı özel bir gösteri ile  kutladı.Müzikleri Fahir Atakoğlu imzası taşıyan, yazar ve yönetmenliğini Özen Yula'nın, orkestra şefliğini Hakan Şensoy'un, koreografisini Cihan Yöntem'in, koro şefliğini Paolo Villa'nın üstlendiği 100 adlı gösteri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelendi.

Gösteride tarihi karakterleri Timur Acar, Sezin Akbaşoğulları, Burak Deniz, Ozan Dolunay, Beyti Engin, Güven Kıraç, Tansel Öngel, Ahmet Tansu Taşanlar ve Vahide Perçin oynadı.  Öte yandan gecede bestesini Atakoğlu'nun yaptığı, sözlerini Özen Yula'nın yazdığı 100. Yıl Marşı da seslendirildi.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

Geri Dön