06 / 05 / 2024

içmeler mavi bayraklı plaj

içmeler mavi bayraklı plaj

Marmaris Belediye Başkan Vekili Gökovalı: "Marmaris'in plajlarında mavi bayrakları gururla dalgalandırıyoruz. Bu bayraklar Marmaris'in denizi ile sahillerinin ne kadar güzel, sağlıklı ve güvenli olduğunun kanıtı" dedi

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Facebook ve Instagram'da resmen mavi tik devrini başlattı! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Meta bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik Onaylı Hesap özelliğini etkinleştirdi. Detaylar için tıklayınız...

iPhone kullanıcıları şok içinde! Mavi tik fiyatı değişiyor!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk,  mavi tikin 8 dolardan satıldığını söyleyerek son aylara damgasını vurmuştu. Şimdi ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Mavi tik fiyatları iPhone cihazlarda zamlı olacak! İşte açıklanan yeni tutar...

Flaş karar! Paralı olduğu açıklanmıştı, satışı durduruldu

Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, kullanıcıların markaları ve kişileri taklit etmek için mavi tik hizmetini kötüye kullanmaları nedeniyle ücretli doğrulamaları askıya aldı.

Twitter'daki 'Mavi tik' artık paralı! İşte ‘Mavi tik’in gerçek fiyatı!

Sosyal medyada yayılan iddialara göre 20 dolar olacağı söylenen Twitter’daki mavi tik’in gerçek fiyatını şirketin patronu Elon Musk açıkladı. Musk, mavi tik’in 20 dolar değil 8 dolar karşılığında alınabileceğini açıkladı.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

içmeler mavi bayraklı plaj Haberi

içmeler mavi bayraklı plaj


Marmaris'in İçmeler Mahallesi'ndeki bütün plajların mavi bayrak ödüllü olması dikkati çekiyor. 


Büyükşehir Yasası sonrasında mahalle statüsüne geçen Marmaris'in ünlü turizm beldesi İçmeler, bu yıl da en fazla mavi bayrak almaya hak kazanan yerlerden. Nüfusunun 4 katından daha fazla yatak kapasitesine sahip İçmeler'deki 8 plajın tamamı mavi bayrağa layık görüldü.


Mahallede düzenlenen ilk törende Martı Resort Otel ve Martı La Perla Otel'e mavi bayrakları verildi. Marmaris Belediye Başkan Vekili Halil Gökovalı, Martı Otel Ege Bölgesi Koordinatörü Can Girgin ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı temsilcilerinin katıldığı törende, otel yetkilileri mavi bayrakları teslim aldı. Bayraklar, mavi bayrak kriterlerinin yazılı olduğu panoların da bulunduğu cankurtaran kulelerindeki direklere asıldı. 


Mavi bayrakların dalgalandığı plajların temiz ve güvenli olduğunun anlaşıldığını belirten Gökovalı, Marmaris Belediyesi olarak otelleri mavi bayrak almaları...