05 / 05 / 2024

içmimar Jeyan Ülkü

içmimar Jeyan Ülkü

Mimar Jeyan Ülkü kimdir? Mimar Jeyan Ülkü, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Jeyan Ülkü, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Jeyan Ülkü..

Faiz geliri için evini satmayı düşünenler dikkat! 

Yaptığı açıklamada bu dönemde mülkünü satmak isteyenlerin bir defa daha düşünmesi gerektiğini dile getiren Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç, özellikle de faiz geliri için mülkünü satmayı düşünenler için önemli uyarılar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kiracılar dikkat bu kuralı çiğneyenleri mülk sahibi evden çıkarıyor! Davalar da sürünmemek için hemen bu şartlara bakın

Ev sahibi ve kiracılar arasında daireyi kiralamadan önce kontrat imzalanıyor. Bu kontrat içinde bazı şartlar bulunuyor. Eğer bu şartlara uymazsanız ev sahibi sizi evden çıkarabiliyor. Peki, ev sahibi kirasını ödemeyen kiracıyı ne kadar sürede evden çıkarabilir?

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı duyurdu! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı duyurdu! İlk ve son kez açıkladı! Elinde gümüş olanların aklı çıkacak!

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nin temeli atıldı! Ankara’ya 18 bin 300 yeni konut daha

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim Projemiz kapsamında 17 ilde aynı anda tam 5 bin 615 yuvamızın temellerini atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

7 soruda TOKİ 2022 İş Yeri Kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı, "İlk Evim İlk İş Yerim " isimli sosyal konut projesi kapsamı bütünündeki iş yeri başvuruları ile ilgili merak edilenleri 7 soruda yanıtladı.

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Rize'de kentsel dönüşüm fırsatçılığı! İş yeri kiraları iki kat arttı!

Rize’de kentsel dönüşüm başladı. Yıkılacak binalar için mülk sahipleri ve kiracılardan yıl sonuna kadar dükkanlarını tahliye etmeleri istenince yeni yer aramaya başlayan iş yeri sahipleri kira şoku yaşadı. Dükkanlara olan talep artınca kira fiyatları da iki kat arttı.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

içmimar Jeyan Ülkü Haberi

içmimar Jeyan Ülkü

Jeyan Ülkü kimdir?

1969 yılında Ankara’ da doğan Jeyan Ülkü, 1992 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü’ nden mezun oldu. 


2000 yılına kadar çeşitli bireysel ve ortaklı çalışmalarını sürdüren Ülkü aynı sene Yalın Tan ile kendi adlarını taşıyan iç mimari tasarım ve uygulama firmalarını kurarak yurt içi ve yurt dışında çalışmalarını ağırlıklı olarak ofis, perakende ve konut projeleri yönetimi ve uygulaması üzerine yoğunlaştırdılar. 


Birçok perakendeci firmaya proje yönetimi ve uygulama danışmanlığı veren Ülkü, bunun yanı sıra çeşitli özel konut ve global ofis projelerinin gerçekleştirilmesinde de rol almıştır.


Jeyan Ülkü projeleri..


İstinye Ev

"Bu projeye ilk başlandığında sadece basit bir apartman binasından oluşan üç katlı yapı, konumuna ve ailenin çekirdek düzenine adapte edilip müstakil bir yaşam alanı haline getirilmiştir. Yapının sahip olduğu en...