08 / 05 / 2024

Iconıc Awards ödül

Iconıc Awards ödül

Mimarlar - Workshop, SEV İlkokul ve Lise Kampus Projesi ile Almanya’ nın prestijli ödül programlarından Iconıc Awards 2013’de Concept - Visionary Architecture ödülüne layık görüldü...

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Mimar Nail Egemen Yerce ve Ayça Taylan Frame Awards’tan ödül aldı!

 Yerce Mimarlık ve ZAAS, tasarlamış oldukları “The Path” (Yol) enstalasyonu ile Frame Awards’tan “Yılın Fuar Standı” ödülünü aldı…

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

Iconıc Awards ödül Haberi

Iconıc Awards ödül

Almanya’da gerçekleştirilen uluslararası Iconıc Ödülleri’nde, Yüksek Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop, İstanbul’un kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Nişantepe’de 50.000 metrekarelik bir alana sahip SEV İlkokul ve Lise Kampus Projesi ile Concept - Visionary Architecture ödülünün sahibi oldu.

Alt katlar da olmak üzere ışık alan, enerjik bir ortam sağladık

Güneydoğu ve güneybatı yönlü olmak üzere iki üçgen binadan oluşan projede, her mekanın gün ışığı alabilmesinin öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Mehpare Evrenol; “Projemizin dizaynını; bol, kolay ulaşılır açık teneffüs alanlarına ve doğal ışığa verilen önemle şekillendirdik. Her iki binada da iç avlular, geniş kat bahçeleri ve tepe ışıkları kullandık. Tepe ışıklıkları sayesinde alt katlar dahi gün ışığı alabilen kütüphane, yemekhane, sosyal alanlar ile ışıklı, enerjik bir ortam sağlamış olduk”  dedi.

Aynı zamanda,...