11 / 05 / 2024

icrada alınacak eşyalar neler

icrada alınacak eşyalar neler

Zamanında ödenmeyen borçlar sebebiyle bankalar başta olmak üzere birçok kurum, haciz işlemi başlatabiliyor. Haciz eve de geliyor fakat ev tamamen boşaltılamıyor, lüzumlu eşyalar haczedilemiyor

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Kamu kurumlarına 450 memur alınacak! O kurumlar peş peşe açıkladı! Memur olmak isteyenler hemen baksın!

Milyonlarca kişi son dakika memur alımı ilanlarını takip ediyor. Memur olmak isteyen adaylar güncel alımları takip ederken o kurumlar peşe peşe açıkladı. 450 kamu memuru alınacak. Memur olmak isteyenler hemen baksın...

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

Ödemeler arttı! Başvurular e-Devlet'ten alınacak! PTT'ye 2500 TL'lik para hemen yatacak! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelere maddi destek ödemesinde bulunuyor. Ödemeler arttı! Başvurular e-Devlet'ten alınacak! PTT'ye 2500 TL'lik para hemen yatacak! İşte şartlar...

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı! 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı. 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları...

İŞKUR peş peşe açıkladı! İlkokul mezunu olmanız yeterli! 16 bin 965 personel alınacak! Sakın kaçırmayın! 

İŞKUR üzerinden personel alım ilanları peş peşe açıklandı. En az ilkokul mezunu işçi alımı için başvuru koşulları ve detayları da bir bir belli oldu. 16 bin 965 personel alınacak! Sakın kaçırmayın! 

Tam 11 bin 578 TL maaşla personel alınacak! Peş peşe açıklandı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

AFAD personel alımını duyurdu. Tam 11 bin 578 TL maaşla personel alınacak! Peş peşe açıklandı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Konaklama vergisi 2023'te başlıyor! Hangi hizmetlerden konaklama vergisi alınacak? Kalem kalem hesaplandı!

Konaklama Vergisi uygulaması 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe alınacak. Konaklama vergisine ilişkin usul ve esaslar belirlenirken, nasıl uygulanacağı merak edilmeye başlandı. İşte örneklerle konaklama vergisi ve hesaplamalar...

En ekonomik beyaz eşyalar burada! Trendyol 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Trendyol’dan beyaz eşya kategorisinde yaptığı indirimlerle tüketicinin cebini düşünmeye devam ediyor. Site son olarak beyaz eşya grubunda pek çok ekonomik ürünü tüketiciye sunuyor. İşte ucuz beyaz eşyalar..

Beyaz eşyalarınızı BİM'den alın! Keysmart markalı ürünlerde muhteşem fırsat! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan BİM, Keysmart markalı ürünleri satışa çıkardı. Sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de keysmart markalı beyaz eşyalar kaç TL? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 27 bin personel alınacak! İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapılacağını açıkladı. 27 bin personel Sağlık Bakanlığı bünyesinde işe alınacak. İşte detaylar!

Zamlar bel bükerken bir de vergi çıktı! Akaryakıt ve doğal gazdan ek vergi alınacak

2022 yılı bütçe kanununda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun teklifini Meclis'e sunuldu. Ek bütçede benzin, motorin ve tüp gaz gibi ürünlerden alınacak ek verginin arttırılması dikkat çekti. Kanun teklifinde petrol ve doğal gaz ürünlerinden 47 milyar TL ek vergi geliri elde edilmesi planlandı. 

icrada alınacak eşyalar neler Haberi

icrada alınacak eşyalar neler

Milyonlarca kişi bankaya borçlu. Bankaların dışında birçok kamu kurumu, firmalar da alacaklı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, ödenmeyen faturalar, kredi kartı, kredi. Belli bir süre sonra alacaklı borcun tahsili için yasal yollara başvurmak zorunda kalıyor. En kolayı ise icra daireleri aracılığıyla haciz işlemi. Taşıta, gayrimenkule, arsaya yani pek çok şeye haciz gelebiliyor.

ÖNCE TEBLİGAT

Haciz sebebiyle bankalardaki paraya bloke koyulduğu da sıkça duyuluyor. Kişinin parası ve malvarlığı yoksa da eve haciz geliyor. Hacizden önce eve bir tebligat gönderiliyor. Tebligat eve ulaştıktan sonra itiraz edilmez veya borç ödenmezse, haciz işlemleri başlatılıyor. Fakat borç ne kadar olursa olsun evdeki eşyaların hacziyle ilgili bir sınır var.

İKİ ADETSE BİRİ

Eskiden kişilerin tüm eşyaları alınır ve vatandaşlar zor dönemler yaşarlardı. Son çıkan yasa; para ve kıymetli...