02 / 05 / 2024

İcradan satılık Acıbadem Doğa Koleji

İcradan satılık Acıbadem Doğa Koleji

İstanbul Üsküdar'da bulunan 5.889,34 metrekare yüzölçümüne sahip Acıbadem Özel Doğa Koleji ilkokulu tesisleri, İstanbul Anadolu 8. İcra Müdürlüğü tarafından 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de ihaleye çıkıyor.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

AC Yapı Moment Kartal satılık!

AC Yapı Moment Kartal satılık daire alanları 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje Aydos Ormanı'na 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

The Mandarins Limited Acıbadem satılık!

The Mandarins Limited Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen proje Selka NSK İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık!

Selka NSK İnşaat The Mandarins Acıbadem satılık daire fiyatları 425 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılacağı projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık!

Ön talep toplamaya devam eden projenin 1. etabında 525 adet bağımsız ünite yer alıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Sakız Ağacı Konutları satılık!

41 adet konuttan meydana gelen Sakız Ağacı Konutları satılık daire tipleri, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı.

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem satılık!

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 23 katlı 2 bloktan oluşan proje 3 etap halinde hayata geçirilecek.

2002 yılında Acıbadem Sokullu Konağı Evleri satışa sunulmuş!

2002 yılında Acıbadem'deki tarihi Sokullu Konağı'nın bahçesinde Yapı Konut tarafından inşa edilen, Türkiye'de ilk kez uygulanan ''deprem yalıtım sistemi'' ile donatılmış Sokullu Konağı Evleri satışa sunulmuş.

1981 yılında Acıbadem - Çamlıca yolu köstebek yuvasına dönmüş!

1981 yılında Acıbadem'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına dönmüş. İETT otobüsleri ise Kuruçeşme durağından sonra yukarı çıkmadığı için binlerce kişi zor durumda kalmış.

1944 yılında Acıbadem'de 30 dönüm arsa 30 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Acıbadem'de 30 dönüm arsa metrekaresi bir liradan 30 bin liraya satılacakmış. Bostancı'da ise 22 dönüm arsa metrekaresi iki liradan satılacakmış.

AC Yapı Manzaram Adalar satılık!

AC Yapı Manzaram Adalar satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 731 adet daireden oluşan projede yer alan dairelerin ön talep sürecine başlandı..

İcradan satılık ilanlarında yüzde 40 artış var!

Medya Takip Ajansı Interpress’in, ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan araştırmasına göre, değişkenlik gösteren ekonomik şartların etkisiyle “İcradan Satılık’ ilanların sayısında, yılbaşından bu yana artış olduğu ortaya çıktı.

İcradan satılık Acıbadem Doğa Koleji Haberi

İcradan satılık Acıbadem Doğa Koleji

İstanbul Üsküdar'da bulunan 5.889,34 metrekare yüzölçümüne sahip Acıbadem Özel Doğa Koleji ilkokulu tesisleri, İstanbul Anadolu 8. İcra Müdürlüğü tarafından 41 milyon 595 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.





1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: 



İstanbul il, Üsküdar ilçe, Altunizade Mah. 1139 Ada No. 16 Parsel Nolu 3/4 hisseli arsa vasıflı taşınmaz mahallen, Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No:74 kapı sayılı ve Acıbadem caddesinden 201 kapı sayılı binanın bulunduğu ve halen üzerinde Acıbadem Özel Doğa Koleji ilkokulu tesislerinin bulunduğu taşınmazdır. 



Taşınmaz üzerinde Betonarme karkas tarzda işyeri olarak inşa edilmiş 6 Bodrum+zemin+2 Normal katla birlikte toplam 9 katlı yapı bulunmaktadır. Ana gayrimenkul 5.889,34 m2 miktarlı olup, 2.356,00 m2 Toplam inşaat yapılmasına müsaittir. Plan notlarına göre 5.000,00 m2 üzerinde olması nedeniyle Turizm tesisi yapılmasına müsait parsel...