05 / 05 / 2024

icradan satılık yalı

icradan satılık yalı

1999 yılında Sefer Kalkavan'ın bir bankaya borcundan dolayı satışa çıkarılan Kalkavan Yalısı, 1.8 trilyon değer biçilmesine rağmen ilk satışta alıcı bulamamış ve yalı 1 trilyon liradan (34.861 adet altın parası) tekrar açık artırmaya çıkarılacakmış.

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı 68 milyon liraya satılıyor!

İşadamı Selahattin Beyazıt, haciz şoku yaşadı! Toyiki adlı şirketi batan ünlü patronun Kandilli'deki yalısı, 68 milyon TL'den satışa çıkarıldı

Selahattin Beyazıt’ın yalısı icradan 68 milyon TL'den satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en büyük sanayicileri arasında yer alan Selahattin Beyazıt’a ait yalı icradan satışa çıkarıldı. Yalının değeri 68 milyon lira olarak belirlendi

Üsküdar'da icradan 68 milyon liraya satılık yalı!

Üsküdar'da sahil şeridinde yer alan yalı toplam 68 milyon liraya satılıyor. İcradan satılan yalının satışı 25 Haziran günü yapılacak...

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Mersin'de 14.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Mersin 1. İcra Dairesi,  Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Nacarlı Mahallesi, 251 ada, 4 parselde yer alan 27.389,00 metrekare alan üzerine kurulu fabrika binası ve arsası 14 milyon 837 bin 12 TL'ye icradan satılıyor...

icradan satılık yalı Haberi

icradan satılık yalı



Alıcı çıkmaya Kalkavan Yalısı 1 trilyona düştü


Sefer Savaş Kalkavan'ın World Vakıf Offshore Bank'tan aldığı krediye karşılık ipotekli olan ve ilk açık artırma için 1.8 trilyon lira değer biçilen İstanbul Yeniköy'deki yalısına alıcı çıkmadı. Kalkavan Yalısı, 10 gün sonra 1 trilyon liradan yeniden açık artırmaya çıkarılacak.


    WORLD Vakıf Offshore Bankası'ndan aldığı kredi borcunu ödemeyince icralık olan Kalkavan Denizcilik Şirketi'nin sahibi Sefer Savaş Kalkavan'ın krediye karşılık ipotek ettirdiği Yeniköy'deki yalısı için 1 trilyon 875 milyar ile başlatılan ilk açık arttırmada fiyatın fazla olması sebebiyle alıcı çıkmadı. On gün sonra yapılacak ikinci açık arttırmada ise 2 trilyon 500 milyar değerindeki...