04 / 05 / 2024

icralık gayrimenkul listesi

icralık gayrimenkul listesi

İzmir İli Bergama İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 mlyon 245 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı Bergama 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpago Mimarlık Gayrimenkul Yatçılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Abbasioğlu tarafından kuruldu.

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Danışman Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Fırat Danışman tarafından kuruldu.

500 hastane icralık oldu!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık olduğunu açıkladı. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını duyurdu.

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe boztemir ve Mahmut Boztemir ortaklığında kuruldu.

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Majid Alsabag tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Keklik tarafından kuruldu.

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç tarafından kuruldu.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Kylie Jenner'ın bir senede yaptığı gayrimenkul harcamaları ortaya çıktı. Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder bir senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul harcaması yaptı...

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

icralık gayrimenkul listesi Haberi

icralık gayrimenkul listesi

İzmir İli Bergama İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 mlyon 245 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık arttırma usulüyle Bergama 1. İcra Dairesi tarafından 23 Haziran 2014 günü saat 11:45'de gerçekleşecek.

İlanın detayı için