22 / 07 / 2024

İd İç Mimarlık adres

İd İç Mimarlık adres

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg İç Ve Dış Mimarlık Turizm Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Rüstem Güney tarafından kuruldu.

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Artist İç Ve Dış Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Dilruba Yaralı, Furkan Zorba ve Tuğrul Özgür Özden tarafından kuruldu.

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Çağatay Yağcı ve Oytun Erkişi ortaklığında kuruldu. 

Yapı ve mimarlık dünyası Konut Konferansı'nda bir araya geliyor!

"Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi" Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen "Konut KonferansıTürkiye 'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini buluşturacak. İşte konferansın ayrıntıları...

Yapı ve mimarlık dünyası Konut Konferansı'nda bir araya geliyor!

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini buluşturmaya devam ediyor.

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Niğde Üniversitesi mimarlık buluşmaları düzenlendi!

Niğde Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi aracılığıyla “Mimarlık Buluşmaları: Niğde 2015 Etkinliği” düzenledi.Program Mimarlık Bölümü Sergi Açılışı ve Kokteylin ardından sona erdi.

Doku Dekorasyon Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doku Dekorasyon Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Erol Şimşir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Soner Tanyeli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Mimarlık öğrencileri yeni döneme hazırlanıyor!

Mimarlık öğrencileri Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nde yeni dönem çalışmalarının koordinasyonu için bir araya geldi.

HKÜ tarafından Mimarlık semineri düzenlendi!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) tarafından "Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması ve Mimarlık" konularını içeren bir seminer düzenlenerek pek çok incelemeler, araştırmalar ve sonuçlar ele alındı.

Diyarbakır'da 'Dünya Mimarlık Günü' programı düzenlendi!

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde düzenlenen 'Dünya Mimarlık Günü' programında katılımcılara mimarlık hakkında bilgiler verildi.

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dindar ve Ömür Karabıyıklıoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

İd İç Mimarlık adres Haberi

İd İç Mimarlık adres

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK 1)Her türlü mimari proje çizimi, danışmanlık, dekorasyon, uygulama, bakım onarım, tadilat hizmetleri yapmak, yaptırmak taşeron vasıtası ile yaptırmak. 2)Konusu ile ilgili her türlü inşaat sektörü ile ilgili devlet veya özel sektörce açılacak bütün ihalelere girmek üzerinde kalan ihaleleri bizzat veya taşeronlar vasıtası ile neticelendirmek, başkaları tarafından devlet veya özel sektörden alınmış alınacak ihaleleri kısmen veya tamamen taşeron sıfatı ile ikmal etmek, konusu ile ilgili her türlü ve tipte hafriyat veya dekopaj işleri yapmak ve yaptırmak, konusu ile ilgili konut, şehir ve imar planları hazırlamak, toplu konut, han, çarşı, işyeri, fabrika,...