27 / 04 / 2024

İda İstanbul Proje Hizmetleri adres

İda İstanbul Proje Hizmetleri adres

İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi, Şevket Mete Uykan tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Akatlar Levent Mahallesi, Gazeteciler Sitesi, Ülgen Sokak'ta kuruldu.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İstanbul'a 300 konutluk yeni proje! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni proje inşa edecek. İşte merakla beklenen o projenin detayları...

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

İstanbul'da 2019'da 1091 proje uygulandı!

İstanbul'da geçtiğimiz yıl yatırımcı bölge ve il kuruluşları tarafından uygulanan 1091 projenin 317'si tamamlandı. Toplam proje maliyetinin ise 185 milyar 9 milyon lira olduğu açıkladı.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

GMW Mimarlık'tan Balkanlar’da yeni proje: Portonovi Luxury Resort!

İstanbul merkezli mimari tasarım & uygulama ofisi GMW Mimarlık Balkanlar’da  Portonovi Luxury Resort projesinin tasarımını üstlendi...

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

Deniz GYO Tarabya'da yeni proje yapacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sarıyer Tarabya'da yeni gayrimenkul projesi geliştirmek için görüşmelere başladığını açıkladı...

Maanaa 47 Etiler'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçirilen projede toplamda 38 daire bulunuyor. Büyükdere Caddesi'ne 27 dakika uzaklıkta yer alan projede teslimler 2019'da yapılacak. 

İda İstanbul Proje Hizmetleri adres Haberi

İda İstanbul Proje Hizmetleri adres

İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi, Şevket Mete Uykan tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


İda İstanbul Proje Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç ve Konuları şunlardır, A- Aşagıda yazılı iştigal konuları ile ilgili veya diger bilcümle nedenlerle her türlü ithalat ihracat dahili ticaret komisyon taahhüt ve mümessillik işleri yapmak , yurt dışından ve yurt içinden ticari mümessillik temsilcilik bayilik distribütörlük, komisyonculuk ve acentelık almak, vermek .    B- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibigayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla vearsalar üzerinde...