09 / 05 / 2024

İda Mimarlık Mühendislik iletişim

İda Mimarlık Mühendislik iletişim

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan    Erdem tarafından kuruldu.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli ile  Emircan Yeşilyurt  tarafından kuruldu.

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çek ve M.Mustafa Pehlivan ortaklığında kuruldu.

Ayanur Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayanur Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aziz Balahur ve Sanae Douıdı ortaklığında kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Zda Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zda Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Acar tarafından kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

İda Mimarlık Mühendislik iletişim Haberi

İda Mimarlık Mühendislik iletişim

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.
İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited  Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...