19 / 05 / 2024

İda Park yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları

İda Park yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları

Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Çalışmalarımızda özellikle iş güvenliğine çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızda tehlikeli olan yerlerde iki kat önlemimizi alarak olası bir kazaya sebep vermiyoruz" dedi

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Malatya’daki Yağmur Apartmanı yıkılırken çöktü!

Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremden sonra Malatya’da hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Yıkım çalışması sırasında Yağmur Apartmanı’n bir anda çöktüğü belirtildi.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Yağmur Mobilya'ya kayyum atandı!

Adana'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 54 şirkete kayyum atandı. Kayyum atanan şirketler arasında Süvari ve Yağmur Mobilya gibi tanınmış markalar da bulunuyor.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

İda Park yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları Haberi

İda Park yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları


Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İda park (kanlı dere) dediğimiz bölgeden başlayarak yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları başladı. 

İlçemizde yaşanan yoğun yağışlarda yaşadığımız su baskınlarını önlemek adına bazı bölgelerde Edremit belediyesi tarafından drenaj hattı çalışmaları başladı.


Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Çalışmalarımızda özellikle iş güvenliğine çok önem veriyoruz. Çalışmalarımızda tehlikeli olan yerlerde iki kat önlemimizi alarak olası bir kazaya sebep vermiyoruz. İlçemizi yoğun yağışlardaki yaşadığı sel baskınlarından kurtaracağız çok az bir süre içerisinde. Yaptığımız alt yapı sayesinde ilçemiz uzun yıllar boyunca alt yapıda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaktır. Çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" dedi. 

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Yüksel Tekin, "Drenaj çalışmalarımız kanlı dere dediğimiz ida parkın yan tarafından başlayarak, Endüstri meslek lisesi arkasından yediemin deposu yolu üzerinden güven evler...