18 / 05 / 2024

İda Proses Kontrol Teknolojileri kimin

İda Proses Kontrol Teknolojileri kimin

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Ağaçdiken tarafından kuruldu. 

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.

Maaşı yatmayan EYT'liler ne yapacak? Şimdi bunları kontrol edin! Temmuz'da maaşlara refah zammı geliyor!

EYT başvurusu yapıp da emekli maaşı henüz bağlanmayanlar ne yapmaları gerektiğini merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Dana kıyma 20 TL daha zamlandı!  Kasaplara da ucuz et verilsin talebi...

Et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla Et ve Süt Kurumu, İstanbul’un ardından Ankara’daki perakendecilere de ucuz karkas et vermeye başladı. TESK’ten ise kasaplara da ucuz karkas et sağlanması çağrısı geldi.

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin! 

EYT düzenlemesi kapsamında, emekli olup da çalışmaya devam edeceklerin maaşları sık sık merak konusu oluyor. EYT'den emekli olan çalışanların maaşında müjde! Resmen daha yüksek maaş alacaklar! Hemen kontrol edin!

Tüm kiracıların bilmesi gerekiyor... Bu tarihe kadar kesinlikle yaptırın kontrol edin

Türkiye'de uygulanan mevcut yasalara göre kira geliri elde eden ev sahiplerinin bu geliri bildirmeleri gerekiyor. Kira bildirimleri için son tarih de paylaşıldı. Kiracıların da kaçakçılığın önüne geçmek amacıyla kontrol yapması gerektiği belirtildi.

İstanbul’da tüm yapılar sürekli mercek altında olacak! 5 yılda bir kontrol şartı geliyor

İstanbul’un depreme hazır hale getirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara hız verdi. İmar yönetmeliğinde yapılması planlanan değişiklikle binalar sıkı kontrol altında olacak ve 5 yılda bir kontrolü sağlanacak.

Milyonları ilgilendiriyor! SGK'da 5000 TL ile 16.000 TL birikmiş olabilir! Kontrol edin!

Devletin vatandaşlara verdiği yardımlardan; gereksinim sahibi ve dar gelirli ailelere yapılan yardımlar hak sahibi vatandaşlar tarafından alınmayı bekliyor.  SGK tarafından yapılan ödemelerin çoğu vatandaşlar tarafından unutulmuş ya da alınmadığı için bekliyor...

İda Proses Kontrol Teknolojileri kimin Haberi

İda Proses Kontrol Teknolojileri kimin

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Ağaçdiken tarafından kuruldu. 

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a-Sanayi tesislerinde , Konutlarda, Taşıtlarda ve her türlü süreçte kullanılan elektronik, elektro mekanik, mekanik pnömatik ve hidrolik sistemlerin projelendirmesi, kullanılacak cihaz ve parçaların imalatı, fasonculuğu, ihracatı, ithalatı ve bu sistemlerin ve cihazların montajı, devreye alınması servisi bakımı ve yedek parça temini, temsilcilik, komisyon, taahhüt ve mühendislik işleri, b -Yurt içinde ve dışında resmi ve özel her türlü endüstriyelsistem ve parçaların imalat ve taahhüdünde bulunmak, bunlarlailgili her türlü plan, proje ve mühendislik hizmetleri ile teknik müşavirlik, taahhüt ve tesisat işlerini gerçekleştirmek, yurt dışı işlerle ilgili gerekli cihaz araç ve gereçlerin...