04 / 05 / 2024

İDA Seramik bahar ürünleri

İDA Seramik bahar ürünleri

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, doğanın dokularını yansıtan seramik karolarıyla, balkon, teras ve bahçelere yeni hava getiriyor...

Renault'da bahar kampanyası başladı! Ayda 3 bin 500 TL'ye alabilirsiniz! İşte Clio 6 Nisan 2022 fiyat listesi!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Renault Clio'da bahar kampanyası başladı. Peki Renault Clio fiyatları ne kadar? İşte Clio Nisan 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10'da bahar kampanyası! Ödemeler 6 ay sonra başlıyor! İşte Hyundai i10 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Hyundai i10 fiyatlarına bahar geldi. Hyundai i10'da Nisan ayın boyunca geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıldı. Peki Hyundai i10 özellikleri neler? Hyundai i10 fiyatları ne kadar? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi!

Mimarlık ofisi Urbanist Architecture projelerinde uyguladığı 'Urbanist 4D Gerçeklik' teknolojisiyle mimari tasarımlara fark katıyor.Türk mimar Ufuk Bahar'dan Londra'da sanal gerçeklik devrimi...

216 Bahar’da anahtar teslimleri yapıldı!

216 Yapı tarafından Kozyatağı'nda inşa edilen 216 Bahar'da, anahtar teslimleri yapıldı. 216 Yapı'nın ilk kentsel dönüşüm projesi olan 216 Bahar, Kozyatağı'nın en hızlı teslim edilen projesi olarak dikkat çekiyor.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

216 Bahar'da teslimler Haziran'da başlıyor!

Kozyatağı'nda inşa edilen 216 Bahar projesini yaklaşık dört ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek. 216 Bahar’da satışlar tüm hızıyla sürüyor.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

NG Kütahya Seramik Bolu'da açıldı!

NG Kütahya Seramik ülke çapındaki 197'inci şubesini Erdi Yapı ile Bolu'da açtı. Geniş katılımla gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Erdi Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keskin bir konuşma yaptı.

İDA Seramik bahar ürünleri Haberi

İDA Seramik bahar ürünleri


Balkon, teras ve bahçelerinde baharın heyecanını hissetmek isteyen kullanıcılar için özel koleksiyonlar tasarlayan İDA Seramik; Irmak, Çakıltaşı, Palermo ve Albero serileriyle dış mekânlara her mevsim canlılık kazandırıyor. 


İDA Seramik, dış mekanlar için ürettiği doğal görünümlü ve dayanıklı koleksiyonlarıyla, tüketicilerin hayallerindeki mekanları keşfetmelerini sağlarken, baharın coşkusu ve sıcaklığını evlere taşıyor.  Güneşin doya doya yaşandığı bahçe ve teraslara şık bir hava getiren Irmak, deniz kenarını anımsatan Çakıltaşı, nostaljik sokakları çağrıştıran Palermo ve ahşap dokusundan vazgeçemeyen kullanıcılar için Albero serilerini sunan İDA Seramik, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla estetik çözümler üretiyor. 


Albero serisi, doğal ahşap görünümlü meşe, maple ve walnut seçeneklerini 15x60 cm ebatlarında, Irmak serisi, bej, gri ve yeşil renkli karolarını 30x60 cm ebatlarında, Çakıltaşı serisi, doğal taş ve kumun buluştuğu karolarını 45x45 cm...