18 / 05 / 2024

İda Yalıtım iletişim

İda Yalıtım iletişim

İda Yalıtım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Güngör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Fransa'da yalıtımı olmayan eve kira artışı yapılamayacak!

Fransa'da yürürlüğe giren yasa ile yalıtım seviyesi F ve G olan evlerde kira artışı yapılamayacak. 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Gürel tarafından kuruldu.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi kuruldu!

Insulatech Yalıtım Malzemeleri Üretim Ve Satış Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Tuzla'da kuruldu.

Binalarda su yalıtımı zorunluluğu başladı!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, bugün yürürlüğe girdi. Bugün itibari ile yeni binalar için hazırlanan projelerde su yalıtımı da istenecek..

Karadeniz Teknik Yalıtım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Yalıtım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayramoğlu tarafından kuruldu.

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Berattin Dinç tarafından kuruldu. 

Ens Yalıtım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ens Yalıtım İnşaat Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uslu tarafından Tuzla'da kuruldu.

İda Yalıtım iletişim Haberi

İda Yalıtım iletişim

İda Yalıtım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Güngör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


İda Yalıtım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.       Her  türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.        Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...