28 / 04 / 2024

iddirs güllüce uyarı

iddirs güllüce uyarı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kış aylarının yaklaşması ile birlikte katı yakıtların yakımı, denetimi konusunda önemli uyarılarda bulundu. İşte kış öncesi önemli uyarılar ...

İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi, 774. Sokakta başlatılan 1. Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı geldi.

İdris Güllüce'den inşaatlarda beton kullanımı uyarısı!

Şehircilik Bakanı Güllüce, bazı firmaların maliyeti düşürmek için her kata farklı kalite beton kullanma vurgununu bozdu. Artık bina kalitesinde ortalamaya değil, planda her kat için belirtilen betonun kalitesi aranacak.

İdris Güllüce'de kış için önemli uyarılar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kış aylarının yaklaşması ile birlikte katı yakıtların yakımı, denetimi konusunda önemli uyarılarda bulundu. İşte kış öncesi önemli uyarılar ...

İdris Güllüce’den yaklaşan kış öncesi önemli uyarılar!

Isınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolüne yönelik düzenlemeleri hatırlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce kış aylarının yaklaşması ile birlikte katı yakıtların yakımı, denetimi konusunda önemli uyarılarda bulundu.

İdris Güllüce'den Bozcaada, Fikirtepe ve konut balonu açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşaat sektörü uzun zaman devam eder. Balon söz konusu değil" dedi. Güllüce, Bozcaada için ise "Hayır denirse uyarız, açık çek veriyorum" diye konuştu.

Bakan Güllüce'den belediyelere ÇED uyarısı!

İdris Güllüce’nin talimatı ile Belediyeler tarafından ruhsatlandırma işlemlerinden önce Çevresel Etki Değerlendirilmesine ilişkin gerekli sorgulamaların yapılmasının önemine binaen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne bir yazı gönderildi.

Bakan Güllüce'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Oruç Reis Mahallesi'nde inşa edilen evlerin anahtarları Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı tören ile hak sahiplerine teslim edildi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

Bakan Güllüce’den Kurban Bayramı mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Bakan Güllüce '“Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum' dedi.

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce'nin 1 Ekim programı!

İdris Güllüce' nin 1 Ekim programı yayınlandı .Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı' na katılacak.

iddirs güllüce uyarı Haberi

iddirs güllüce uyarı

Isınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolüne yönelik düzenlemeleri hatırlatan Bakan Güllüce, “Konut, toplu konut, kooperatif, site, okul, üniversite, hastane, resmi daireler, işyerleri, sosyal dinlenme tesisleri, sanayi ve benzeri yerlerde ısınma amaçlı kullanılan yakma tesislerinden kaynaklanan is, duman, toz, gaz, buhar ve aerosol halinde dış havaya atılan kirleticilerin hava kalitesi üzerindeki olumsuz etkilerini azaltacağız ve etkin şekilde denetleyeceğiz” dedi.


Bu amaç doğrultusunda, özellikle ısınmada kullanılan katı yakıtların özellikleri ile yakıtların üretimi, torbalanması, dağıtımı, satışı ve bu yakıtların kullanıldığı yakma tesisleri ile ilgili esaslar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirleniyor.


Konuyu değerlendiren Bakan Güllüce, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri kritik metorolojik şartların oluştuğu veya hava kirliliğinin artış gösterdiği bölgelerde, il mahalli çevre kurullarınca insan ve çevresi üzerinde meydana gelecek zararlara karşı; ısınma amaçlı katı,...